Survivor 5 – spoiler 12/2: Δεν μπαίνει τελικά ο Αρσενίου απόψε – Ο παίκτης που παίρνει την θέση του

February 13, 2022


Τι και αν όλοι λέγαμε πως απόψε 12/2 μπαίνει στο Survivor 5 o Σάκης Αρσενίου, τελικά η παραγωγή είχε άλλα σχέδια. Σήμερα θα δούμε την είσοδο νέων παικτών στο παιχνίδι, μετά την διπλή αποχώρηση από την…

... ομάδα των Διάσημων και πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.Ωστόσο, ο τραγουδιστής όπως μαθαίνουμε δεν θα μπει στο σημερινό επεισόδιο, αφού η παραγωγή θέλει να κρατήσει τους τηλεθεατές προσηλωμένους στο παιχνίδι με σκοπό να μένουν υψηλά τα νούμερα...

Τι και αν όλοι λέγαμε πως απόψε 12/2 μπαίνει στο Survivor 5 o Σάκης Αρσενίου, τελικά η παραγωγή είχε άλλα σχέδια. Σήμερα θα δούμε την είσοδο νέων παικτών στο παιχνίδι, μετά την διπλή αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων και πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής όπως μαθαίνουμε δεν θα μπει στο σημερινό επεισόδιο, αφού η παραγωγή θέλει να κρατήσει τους τηλεθεατές προσηλωμένους στο παιχνίδι με σκοπό να μένουν υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης. Το ριάλιτι επιβίωσης έχει εξαφανίσει τον ανταγωνισμό από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του.

Ο παίκτης που μπαίνει στην θέση του Σάκη Αρσενίου στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν, ένας άλλος παίκτης πρόκειται να μπει στο Survivor 5 στη θέση που αρχικά θα έμπαινε ο Σάκης Αρσενίου. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής σε ποια ομάδα από τις δυο θα πάει, αφού δεν πρόκειται για διάσημο όνομα. Μπορεί να πάει στους Μαχητές αφού δεν είναι γνωστός, ωστόσο, μην ξεχνάμε πως οι Διάσημοι άνδρες είναι μόνο 2.

Ο λόγος λοιπόν για τον George Talantsev πρόκειται για ελληνορωσικής καταγωγής παίκτη, που δηλώνει content creator.

Όσον αφορά τον Σάκη Αρσενίου θα μπει σίγουρα στο ριάλιτι, αλλά όπως όλα δείχνουν θα κάνει την είσοδο του αύριο. Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα σας έχουμε νέες πληροφορίες.

Ποιος είναι ο Σάκης Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1987 στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Αρχικά ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ενώ αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, όταν σε μια οντισιόν ανακάλυψαν την εξαιρετική του φωνή. Έτσι, δεν άργησε να κάνει την εμφανιστεί του σε μικρά νυχτερινά κέντρα και πίστες της συμπρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.

Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κατηφορίσει για πρώτη φορά προς Αθήνα μεριά. Εκεί, έκλεισε αμέσως συμφωνία με το Caramela, όπου ξεκίνησε να τραγουδά.

Ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια που τον διακατέχει πάνω στην πίστα, κάνουν τον Σάκη Αρσενίου να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Η σεζόν 2008-2009 θα τον βρει και πάλι στο μαγαζί της λεωφόρου Συγγρού .

To 2015 Ξεκινά μια νέα περίοδος με ολοκαίνουριο single που του εμπιστεύτηκαν ο Βασίλης Καρράς με τον Γβριήλ Γαβριήλογλου με τίτλο “Μια πληγή”. Από αρχές Μαρτίου εμφανίζεται στο πλευρό του Σταματη Γονιδη στο FRANGELICO. Ένα ολοκαίνουριο single ξεκινάει στα ραδιόφωνα με τίτλο “Αδειοι αναπτήρες” και αυτό με την υπογραφή του Βασίλη Καρρά με του Γαβριήλ Γαβριήλογλου .

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 – spoiler: Τσακώθηκαν Ταραμπάνκο και Ασημίνα με το “καλησπέρα”! Άγρια κόντρα ανάμεσα τους

Survivor 5 – spoiler 12/2: Βγήκε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.