15 άγνωστα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz: Διάσημοι που είχαν σχέση στο παρελθόν και δεν γνωρίζαμε

February 12, 2021

Ζευγάρι για 10 ολόκληρα χρόνια υπήρξαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Μάλιστα, την περίοδο εκείνη η ηθοποιός έσκιζε με τους Απαράδεκτους, ενώ ο εκείνος δεν ήταν ακόμη γνωστός στο ευρύ κοινό.

 

Ο Γιαννόπουλος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του. “Έχουμε την καλύτερη σχέση τώρα, μιλάμε και είμαστε φίλοι. Με τη Δήμητρα ήμασταν μαζί 10 χρόνια. Πήρα από εκείνη πολλά πράγματα, όπως φαντάζομαι κι εκείνη από εμένα. Όταν ήταν το σίριαλ “Οι απαράδεκτοι” στο πικ του και ήμασταν διακοπές στη Σύρο, ερχόταν ένα τσούρμο από παιδάκια να γνωρίσουν τη Δήμητρα. Έβλεπα μπροστά μου πώς γίνεται να χτίζεται ένας star”.


Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.