15 άγνωστα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz: Διάσημοι που είχαν σχέση στο παρελθόν και δεν γνωρίζαμε

February 12, 2021

15 άγνωστα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz: Διάσημοι που είχαν σχέση στο παρελθόν και δεν γνωρίζαμε

 

Ζευγάρια, διάσημων Ελλήνων που πολλοί ούτε καν το γνώριζαν ότι υπήρξαν μαζί. Κρυφές σχέσεις άλλες ξεχασμένες στο χρονοντούλαπο και άλλες καλά κρυμμένες από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι πρωταγωνιστές τους έχουν συνεχίσει τη ζωή τους, έχουν παντρευτεί έχουν κάνει παιδιά μέχρι και… εγγόνια.

Ηθοποιοί και τραγουδιστές υπήρξαν επίσημα ζευγάρι, ενώ άλλους τους ένωσαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα της εποχής. Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχάσαμε όλα.


Δεκαπέντε ζευγάρια ταιριαστά ή απίθανα που είχαμε ξεχάσει ότι είχαν δεσμό και απασχόλησαν τα media της εποχής τους…

Πρόσφατα, η 63χρονη Τάνια Τσανακλίδου εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο ότι είχε πάθει σοκ, όταν πάτησε τα 40 και ήταν με ένα νεότερο άνδρας της. Χωρίς να μασήσει τα λόγια της, είχε δηλώσει για αυτή τη σχέση. “Από τα 35 μου μέχρι τα 40, όσο κράτησε η σχέση μου με τον Άλκη, τεσσεράμισι χρόνια περίπου. Ντράπηκα που είχα σχέση με έναν άνδρα, ένα αγόρι, την ίδια ώρα που έβλεπα να “χουν κρεμάσει τα μούτρα μου”.


Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.