Survivor 2024 trailer 11/02: «Τρόμαξαν! Ήμουν σίγουρη, θα δούμε ένα νέο Survivor – Από ότι βλέπω…» – Κόκαλο Ασημίνα, Δαλάκα, Παππάς (Video)

February 11, 2024


Survivor 2024 trailer 11/02: Με ενδιαφέρον περιμένουμε το σημερινό (11/2) επεισόδιο του Survivor 2024 που καθώς στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μπαίνει ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες όλων των κύκλων, ο Τζέιμς Καφετζής.Ο Γιώργος Λιανός είχε επιβεβαιώσει τις προηγούμενες μέρες την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο παιχνίδι, ανακοινώνοντας στους παίκτες του Survivo…

...r τις εξελίξεις. Οι δύο παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, και σε λίγες ώρες θα τους δούμε στις οθόνες μας.Το trailer με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι, έχει κυκλοφορήσει και “προδίδει” την είσοδό του στο Survivor την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, δείτε εδώ...

Survivor 2024 trailer 11/02: Με ενδιαφέρον περιμένουμε το σημερινό (11/2) επεισόδιο του Survivor 2024 που καθώς στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μπαίνει ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες όλων των κύκλων, ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Γιώργος Λιανός είχε επιβεβαιώσει τις προηγούμενες μέρες την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο παιχνίδι, ανακοινώνοντας στους παίκτες του Survivor τις εξελίξεις. Οι δύο παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, και σε λίγες ώρες θα τους δούμε στις οθόνες μας.

Το trailer με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο παιχνίδι, έχει κυκλοφορήσει και “προδίδει” την είσοδό του στο Survivor την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, δείτε εδώ το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor.

Στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τον παίκτη να κλείνει το μάτι στο κοινό, ενώ από πίσω ακούγονται οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά, ο οποίος είχε πει: Θα ήθελα να δω τον Λεμπρόν, αλλά όχι τον Τζέιμς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.