Του έκαναν πρόταση για το Survivor 5 και την πήραν πίσω – Η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό στην κάμερα του ALPHA

February 11, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τις σχέσεις του με την Κόνι Μεταξά, με την οποία δημοσίευσε πριν μερικές μέρες κ…

...αι μια φωτογραφία, ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που του έχουν γίνει για το Survivor.Η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό για την πρόταση που δέχτηκε για το Survivor«Με την Κόνι πήγαμε πρόσφατα για καφέ. Με την Κόνι μιλήσαμε προχθές το βράδυ, στείλαμε ωραία χαμογελάκια, οπότε απαλύνεται....

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/2 ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τις σχέσεις του με την Κόνι Μεταξά, με την οποία δημοσίευσε πριν μερικές μέρες και μια φωτογραφία, ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που του έχουν γίνει για το Survivor.

Η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό για την πρόταση που δέχτηκε για το Survivor

«Με την Κόνι πήγαμε πρόσφατα για καφέ. Με την Κόνι μιλήσαμε προχθές το βράδυ, στείλαμε ωραία χαμογελάκια, οπότε απαλύνεται. Το 2022, λέει, φέρνει παλιές γνωριμίες σε νέα εδάφη.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω στο Survivor, αλλά νομίζω θα το κάνω μετά από χρόνια που θα είμαι λίγο πριν τη σύνταξη. Για το Survivor μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές. Είχαμε μιλήσει και φέτος, αλλά ήταν πριν από το συμβάν και μετά φοβήθηκαν.

Είχαμε με την Κόνι πρόταση για τη Eurovision, αλλά δεν έκατσε», ανέφερε ο χορογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.