Survivor 5: Έσταξε… δηλητήριο στην Ευρυδίκη το Twitter – «Πάντα υποχθόνια…»

February 10, 2022


Το Survivor 5 ξεκίνησε αρκετά δυνατά στο σημερινό (9/2) επεισόδιο και το Twitter δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει όσα ειπώθηκαν πριν από το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ρίχνοντας τα «βέλη» του στην Ευρ…

...υδίκη Παπαδοπούλου.Ας τα πάρουμε από την αρχή. Οι Μαχητές κατηγορούν ευθαρσώς τη Μυριέλλα Κουρεντή για υποτίμηση, καθώς έκανε μια εξαιρετικά άστοχη δήλωση για το θέμα του φαγητού, λέγοντας πως όταν εκείνη τρώει, τότε... πεινάει περισσότερο, άρα είναι ίσως τυχεροί οι αντίπαλοί...

Το Survivor 5 ξεκίνησε αρκετά δυνατά στο σημερινό (9/2) επεισόδιο και το Twitter δεν μπορούσε παρά να σχολιάσει όσα ειπώθηκαν πριν από το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ρίχνοντας τα «βέλη» του στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Οι Μαχητές κατηγορούν ευθαρσώς τη Μυριέλλα Κουρεντή για υποτίμηση, καθώς έκανε μια εξαιρετικά άστοχη δήλωση για το θέμα του φαγητού, λέγοντας πως όταν εκείνη τρώει, τότε… πεινάει περισσότερο, άρα είναι ίσως τυχεροί οι αντίπαλοί της που χάνουν τα έπαθλα με το φαγητό.

Survivor 5: Δε γλίτωσε η Ευρυδίκη τα σχόλια…

Αυτό υπήρξε έντονο θέμα συζήτησης τόσο στις παραλίες με τις ατάκες του Ανδρέα όσο και στο στίβο μάχης, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλιστα να ζητά συγγνώμη, έχοντας νωρίτερα επίσης μιλήσει ειρωνικά στους Μαχητές σε άλλα έπαθλα, λέγοντας μια φορά υποτιμητικά «καλή όρεξη».

Ο χαρακτήρας της επιχειρηματία για ακόμη μια φορά δεν έμενε εκτός στοχάστρου για το Twitter, που άφησε για λίγο τη Μυριέλλα και τη… γλένησε για ακόμη μια φορά. «Είσαι πάντα υποχθόνια, πήγες να εκμεταλλευτείς την κατάσταση», λένε αρκετοί και άδικο δεν έχουν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.