Survivor spoiler 10/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

February 10, 2021

Survivor spoiler 10/02: Αγώνας με μάχη την επικοινωνία σήμερα! Ποιος θα κερδίσει; Η κόκκινη ή η μπλε ομάδα; Τι αναφέρουν οι διαρροές;

Χτες είχαμε μια απίστευτη μάχη για την δεύτερη ασυλία και ένα μεγάλο ντέρμπι! Από την αρχή της ημέρας τα spoilers έδιναν και έπαιρναν αφού ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν να ασχοληθούν με το Survivor επειδή πουλάει και δίνουν λάθος spoiler! Εσείς εκεί στις τηλεοπτικές εκπομπές σταματήστε να δίνετε στον “αέρα” ότι διαβάζεται στο διαδίκτυο! Υπάρχουμε 2-3 έμπιστα sites πάνω στο Survivor που δίνουμε σίγουρα spoilers στην ώρα τους! Όχι επειδή θέλετε να προλάβετε και καλά αποκλειστικά θέματα, όπως ότι θα φύγει η Ελευθερία Ελευθερίου, που είδατε μάλιστα και στην Κύπρο, πριν καν γίνει η ψηφοφορία του κοινού! Σταματήστε αμέσως να ασχολείστε με το Survivor, είστε επικίνδυνοι! Και μιλάω φυσικά για πρωινές εκπομπές και κυρίως για το Πρωινό του ΑΝΤ1! Ο άνθρωπος που βγαίνει εκεί και μιλάει για το Survivor, σας το έχω ξαναπεί, είναι αναξιόπιστος! Οπότε μην μεταφέρετε και εσείς ότι λέει σε μια εκπομπή που σημειώνει 20% τηλεθέαση γιατί είναι λογικό αυτό που θα πει να το ακούσουν χιλιάδες άνθρωποι!

Πάμε όμως στα αγωνιστικά θέμα! Οι κόκκινοι μετρούν 4-0 νίκες απέναντι στους μπλε και οι τελευταίοι έχουν βρεθεί στην δύσκολη θέση να πρέπει να χαιρετίσουν και σήμερα έναν παίκτη τους, ενώ ενδέχεται να γίνουν και δύο με την σχεδόν δεδομένη αποχώρηση της Μαριπόζα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 10/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler 10/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας;

Πάμε λοιπόν στα σημερινά! Κόκκινοι και μπλε μάχονται για το έπαθλο της επικοινωνίας, με τους κόκκινους να μην το έχουν κερδίσει ποτέ μέχρι σήμερα, παρά μόνο όσοι παίκτες ήταν αρχικά στους Μαχητές! Σήμερα θα έχουμε αρχική πληροφορία από νωρίς! Τι αναφέρει η αρχική μας πρώτη μας πληροφορία; Ότι το προβάδισμα έχουν οι κόκκινοι, όμως κάτι τέτοιο δείχνει τελικά να μην ισχύει!

Το σίγουρο spoiler κάνει λόγο για μπλε που θα συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στα έπαθλα επικοινωνίας!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.