Με ψυχοφάρμακα ο Φιλιππίδης – Απομονωμένος σε ένα δωμάτιο ντρέπεται να αντικρύσει τον γιο του

February 10, 2021

Τα περιλαμβάνει, άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η φαρμακευτική θεραπεία που πήρε ανά χείρας παίρνοντας εξιτήριο από το Υγεία.

Αθώος ή ένοχος, ξέρει ότι στη συνείδηση του κόσμου το τεκμήριο της αθωότητας έχει πάει περίπατο αλλά αυτό που κυριολεκτικά τον τσακίζει, είναι το πως φαίνεται στα μάτια του μονάκριβου γιου του στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία και που ακολουθεί τα θεατρικά βήματά του. Όπως μας είπαν χαρακτηριστικά: «Ο Πέτρος ντρέπεται να τον αντικρύσει, να τον κοιτάξει στα μάτια. Αισθάνεται πως δεν αντέχει να υπερασπιστεί ούτε τον εαυτό του. Είναι πολύ σοβαρή η κατάστασή του».





Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.