Survivor 2024 spoiler 11/02: Ανατροπή με τον Τζέιμς Καφετζή! Σε αυτή την ομάδα μπαίνει τελικά

February 9, 2024


Survivor 2024 spoiler 11/02: Ανατροπή προκύπτει με τον Τζέιμς Καφετζή πριν καλά καλά μπει στο παιχνίδι. Σε ποια ομάδα μπαίνει τελικά; Με την ευκαιρία, δείτε ποιος βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος την Κυριακή. Η έκπληξη της Κυριακής θα αναστατώσει τους παίκτες τόσο της μπλε όσο και της κόκκινης ομάδας. Ωστόσο το νέο αίμα στο Survivor 2024 θα αλλάξει τα δεδομένα.Μέχρι τώρα τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Τζέιμ…

...ς Καφετζή να πηγαίνει στην ομάδα των Διάσημων και η Σταυρούλα Χρυσαειδή στους Μαχητές.Παρ' όλα αυτά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και ο Τζέιμς Καφετζής θα μπει στην ομάδα των Μαχητών.Όπως καταλαβαίνετε, αυτό θα δώσει νέα ώθηση στην μπλε ομάδα και είναι πολύ πιθανό...

Survivor 2024 spoiler 11/02: Ανατροπή προκύπτει με τον Τζέιμς Καφετζή πριν καλά καλά μπει στο παιχνίδι. Σε ποια ομάδα μπαίνει τελικά; Με την ευκαιρία, δείτε ποιος βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος την Κυριακή.

Η έκπληξη της Κυριακής θα αναστατώσει τους παίκτες τόσο της μπλε όσο και της κόκκινης ομάδας. Ωστόσο το νέο αίμα στο Survivor 2024 θα αλλάξει τα δεδομένα.

Μέχρι τώρα τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Τζέιμς Καφετζή να πηγαίνει στην ομάδα των Διάσημων και η Σταυρούλα Χρυσαειδή στους Μαχητές.

Τζέιμς Καφετζής

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και ο Τζέιμς Καφετζής θα μπει στην ομάδα των Μαχητών.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό θα δώσει νέα ώθηση στην μπλε ομάδα και είναι πολύ πιθανό να σηκώσει κεφάλι, καθώς μην ξεχνάμε, πως οι δύο νέοι παίκτες ήταν πολύ καλοί αγωνιστικά σε προηγούμενα Survivor.

Survivor spoiler: Το trailer με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και η viral αντίδραση του Αλέξη Παππά

Survivor spoiler 2024: Το ότι ο Τζέιμς Καφετζής μπαίνει στο Survivor 2024 είναι κάτι γνωστό εδώ και μέρες αφού λίγες μέρες πριν το ανακοίνωσε ο ίδιος ο παίκτης ενώ χτες έδωσε και την καθιερωμένη συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, πριν μπει στο ριάλιτι. Μάλιστα το Athensmagazine.gr, πριν από λίγο, σας παρουσίασε και το παρασκήνιο από την είσοδό του στο ριάλιτι, κάτι που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (11/02).

Το ότι η σχέση του Τζέιμς Καφετζή με τον Αλέξη Παππά έχει περάσει από 40 κύματα και οι δύο παίκτες που βρέθηκαν στο Survivor το 2021 αγαπιούνται να μισιούνται είναι επίσης γνωστό σε όλους! Πλέον έφτασε η στιγμή να τους δούμε ξανά μαζί, στο ίδιο Survivor να αγωνίζονται ως αντίπαλοι!

Όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Τρίτης, στο τέλος συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός αναφέρει ότι υπάρχουν νέες αφίξεις και για τις δύο ομάδες και μάλιστα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν είναι η πρώτη τους φορά στο Survivor, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και τον Αλέξη Παππά να σχολιάζουν ότι καταλαβαίνουν για ποιον πρόκειται! Ας θυμηθούμε την επική αντίδραση του Αλέξη Παππά, μόλις ο Γιώργος Λιανός του ανακοινώνει πως ο αγαπημένος του… αντίπαλος επιστρέφει στο Survivor! Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει Viral…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.