Σοκάρει ο Άγγελος Γεωργουδάκης για το Survivor: «Το δηλητήριο πέρασε στο αίμα μου, είχε παραλύσει ο εγκέφαλός μου» (video)

February 9, 2024


Λίγες μέρες μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη από το Survivor, ο παίκτης της μπλε ομάδας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time».Ο ίδιος νοσηλεύεται ακόμα όπως, αποκάλυψαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, που νωρίτερα της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλιά της, ωστόσο, επειδή η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, κατάφερε να μιλήσει και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.«Είναι αυτές …

...οι ατυχίες που μπορεί να είναι θέλημα Θεού. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Με έβγαλε εκτός παιχνιδιού αυτό το κοράλλι. Έτσι όπως πήγαινα να στοχεύσω ένα ψάρι, το ρεύμα με έκανε να ακουμπήσω στο κοράλλι. Ένιωσα να με διαπερνά ρεύμα. Κατάλαβα ότι έπαθα ζημιά, αλλά δεν έδωσα σημασία και...

Λίγες μέρες μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη από το Survivor, ο παίκτης της μπλε ομάδας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time».

Ο ίδιος νοσηλεύεται ακόμα όπως, αποκάλυψαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, που νωρίτερα της έκαναν έκπληξη για τα γενέθλιά της, ωστόσο, επειδή η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, κατάφερε να μιλήσει και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

«Είναι αυτές οι ατυχίες που μπορεί να είναι θέλημα Θεού. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Με έβγαλε εκτός παιχνιδιού αυτό το κοράλλι. Έτσι όπως πήγαινα να στοχεύσω ένα ψάρι, το ρεύμα με έκανε να ακουμπήσω στο κοράλλι. Ένιωσα να με διαπερνά ρεύμα. Κατάλαβα ότι έπαθα ζημιά, αλλά δεν έδωσα σημασία και συνέχισα. Τα παιδιά πεινούσαν, οπότε έσφιξα τα δόντια και έπιασα 13 ψάρια. Εφόσον το είπα, το έκανα.

Φάνηκε, όμως, ότι η τοξίνη είχε διεισδύσει μέσα μου. Δεν είπα κάτι στα παιδιά, αλλά κατάλαβαν ότι δεν πάει καλά. Στο συμβούλιο ένιωσα ότι πάω να πέσω κάτω. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις. Το δηλητήριο που πέρασε στο αίμα μου, η ζάλη που δεν μπορούσα να περπατήσω, είχε παραλύσει το χέρι μου, ο εγκέφαλός μου, ήμουν κατάκοιτος… Με είδαν τόσοι γιατροί, που έχω πάθει σοκ», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.