Survivor 2024 spoiler 11/02: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

February 9, 2024


Survivor 2024 spoiler 11/02: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση την Κυριακή; Και οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για να μπουν με το δεξί. Ωστόσο, μόνο μία θα τα καταφέρει και αυτή δεν είναι άλλη από τους Μαχητές. Ψυχολογικό boost για τους Μαχητές είναι η προσθήκη του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, που φαίνεται πως λειτουργεί αποτελεσματικά για την ομάδα αναφορικά με τα…

...� αγωνίσματα.Οι Διάσημοι θα πρέπει να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και το φαβορί, σύμφωνα με τις αρχικές μας πληροφορίες, φαίνεται πως είναι η Ζωή Ασουμανάκη.Κόλαφος ο Μαρτίκας για Κωνσταντάρα: «Ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ στο Survivor! Η μοναδική αποχώρηση...

Survivor 2024 spoiler 11/02: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση την Κυριακή;

Και οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για να μπουν με το δεξί. Ωστόσο, μόνο μία θα τα καταφέρει και αυτή δεν είναι άλλη από τους Μαχητές.

Ψυχολογικό boost για τους Μαχητές είναι η προσθήκη του Τζέιμς Καφετζή και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, που φαίνεται πως λειτουργεί αποτελεσματικά για την ομάδα αναφορικά με τα αγωνίσματα.

Οι Διάσημοι θα πρέπει να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και το φαβορί, σύμφωνα με τις αρχικές μας πληροφορίες, φαίνεται πως είναι η Ζωή Ασουμανάκη.

Survivor 2024 Ζωή Ασουμανάκη

Κόλαφος ο Μαρτίκας για Κωνσταντάρα: «Ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ στο Survivor! Η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις» (video)

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor έριξε τα «βέλη» του τόσο στον Λάμπρο Κωνσταντάρα όσο και στην Κατερίνα Δαλάκα.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι φτηνές δικαιολογίες είναι που ενοχλούν και δημιουργούν θέμα αντίληψης, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Δηλαδή δεν μπορεί να βγαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και να λέει “α και γω φοβάμαι τα αεροπλάνα”! Όσο εξοικειώνεσαι όμως με ένα μέσο τόσο έρχεται και πιο ήπιο στο να απαλύνεις και τον φόβο σου. Εξοικειώνεσαι.

Η Δαλάκα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και μάλιστα πλήρωνε κάποιος άλλος για να γυρνάει η Δαλάκα όλο τον κόσμο. Εκεί δεν φοβόταν τα αεροπλάνα; Έχει γυρίσει τους πάντες και τα πάντα. Οπότε είναι μια φτηνή δικαιολογία, η οποία δε θα μου άρεσε».

Δείτε επίσης: Survivor 2024: «Ξεδιπλώθηκαν χαρακτήρες τώρα που δεν έχει ψηφοφορία» – Απανωτά καρφιά από Σταυρούλα Χρυσαειδή για Δαλάκα και Χατζηανδρέου (video)

«Μιλάει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (σ.σ. για μένα); Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν η μοναδική αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Λάμπρος Κωνσταντάρας, η αποχώρηση χωρίς διαφημίσεις! Νομίζω ότι ήταν ο πιο αδιάφορος παίκτης που πέρασε ποτέ από το παιχνίδι. Δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Στην πρώτη υποψηφιότητά του για αποχώρηση, αποχώρησε», συμπλήρωσε επίσης ο Σπύρος Μαρτίκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.