Survivor spoiler 09/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

February 9, 2022


Survivor spoiler 09/02: Τελευταίο αγώνισμα επάθλου για την εβδομάδα αυτή και Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν στον στίβο μάχης με στόχο τη μεγάλη νίκη και το φαγητό!Στη σκιά της αποχώρησης της εβδομάδας …

...(Δείτε εδώ ποιος φεύγει) οι δύο ομάδες μάχονται για το έπαθλο, το οποίο είναι η αλήθεια πως πιο μεγάλη ανάγκη το έχουν οι Μαχητές. Η μπλε ομάδα είναι νηστική για αρκετές εβδομάδες και θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες σε έπαθλο φαγητού, αφού οι δύο νίκες που έχουν τις...

Survivor spoiler 09/02: Τελευταίο αγώνισμα επάθλου για την εβδομάδα αυτή και Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν στον στίβο μάχης με στόχο τη μεγάλη νίκη και το φαγητό!

Στη σκιά της αποχώρησης της εβδομάδας (Δείτε εδώ ποιος φεύγει) οι δύο ομάδες μάχονται για το έπαθλο, το οποίο είναι η αλήθεια πως πιο μεγάλη ανάγκη το έχουν οι Μαχητές. Η μπλε ομάδα είναι νηστική για αρκετές εβδομάδες και θέλουν οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες σε έπαθλο φαγητού, αφού οι δύο νίκες που έχουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι σε αγώνισμα ασυλίας! Οπότε τα στομάχια τους έχουν μείνει κενά.

Από την άλλη οι Διάσημοι, μετά την προσθήκη του Άρη Σοϊλέδη δείχνουν ατρόμητου και ανίκητοι και θα προσπαθήσουν να πετύχουν ακόμα μια νίκη! Ποια ομάδα θα τα καταφέρει όμως; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler 09/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler 09/02

Ο ΣΚΑΙ μας έχει δώσει από νωρίς το trailer του επεισοδίου της Τετάρτης (09/02) οπότε είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάποια πράγματα περισσότερα! Συγκεκριμένα βλέπουμε πως οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν την πίστα που είναι μέσα στη θάλασσα και οι Μαχητές μάλιστα θα έχουν μια μεγάλη απώλεια αφού τραυματίζεται σοβαρά η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η καλύτερη βάση στατιστικών παίκτριά τους και αυτό θα τους βάλει δύσκολα!

Τι αναφέρουν οι πρώτες μας πληροφορίες; Σύμφωνα λοιπόν μ’ αυτές οι Διάσημοι θα πετύχουν ακόμα μια νίκη και θα αφήσουν κι άλλο νηστικούς τους Μαχητές! Θα επιβεβαιωθεί ή όχι η πληροφορία μας αυτή; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr μέχρι το οριστικό spoiler της ημέρας!

Μέχρι τότε δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το trailer του επεισοδίου:

Survivor spoiler 09/02

urvivor spoiler 09/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

urvivor spoiler 09/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού
urvivor spoiler 09/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.