Survivor 5: «Μπορεί να έχουμε χωρίσει» – Η σπόντα της Ασημίνας για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

February 9, 2022


Σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη είναι η Ασημίνα, κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό. Η παίκτρια του Survivor 5 πολλές φορές έχει αναφερθεί στον τραγουδιστή, ωστόσο ποτέ δεν έχει αποκαλύψει το …

...όνομά του, παρά μόνο με μερικές σπόντες και στίχους τραγουδιών.Στο αποψινό 8/2 λοιπόν επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες παίζουν για το έπαθλο επικοινωνίας προκειμένου να διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. ...

Σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη είναι η Ασημίνα, κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό. Η παίκτρια του Survivor 5 πολλές φορές έχει αναφερθεί στον τραγουδιστή, ωστόσο ποτέ δεν έχει αποκαλύψει το όνομά του, παρά μόνο με μερικές σπόντες και στίχους τραγουδιών.

Στο αποψινό 8/2 λοιπόν επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες παίζουν για το έπαθλο επικοινωνίας προκειμένου να διαβάσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όταν μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ασημίνα για το πως νιώθει και για το αν είναι έτοιμη να διαβάσει τα μηνύματα, εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω και πότε το έχει στείλει, μπορεί να έχουμε χωρίσει δηλαδή, να έχουν περάσει τόσες βδομάδες και να είναι το μήνυμα από π.Χ. Θέλω πάρα πολύ, το έχω δείξει. Ήρθα με χαρά να μην κλαίω, γιατί είναι πιο γουρλούδικο. Την προηγούμενη φορά που ήμουν χαρούμενη το πήραμε, οπότε ήρθα με χαρά σήμερα».

Η αναφορά της Ασημίνας στη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη στο Survivor 5

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.