Έλενα Ακρίτα κατά Χαϊκάλη: «Άντρας παλαιάς ντροπής»

February 9, 2021

Η Έλενα Ακρίτα τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook σχετικά με τις τελευταίες δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη περί «άνδρες παλαιάς κοπής».

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός κατηγορήθηκε από την Ηλιάνα Αραβή για παρενόχληση και στην συνέχεια μίλησε στο Έλα Χαμογέλα όπου και παραδέχτηκε πως ήταν ερωτευμένος μαζί της και σαν «άντρας παλαιάς κοπής» όταν η κοπέλα του είπε «όχι» αυτός επέμεινε.

Η συγκεκριμένη δήλωση του ηθοποιού σχολιάστηκε από τα μέσα με αρνητικό φυσικά τρόπο αφού πολλοί τόνισαν πως το «όχι» σημαίνει «όχι».

Θέση πήρε και η Έλενα Ακρίτα με μια μόνο φράση «Άντρας παλαιάς ντροπής».

Η ανάρτηση της ‘Ελενας Ακρίτα

ανάρτηση έλενας ακρίτσα για χαικάλη

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πυρά» κατά του Παύλου Χαϊκάλη – «Το όχι σημαίνει όχι»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να ρίξει τα δικά της «πυρά» κατά του Παύλου Χαϊκάλη και των δηλώσεων που έκανε στο Έλα Χαμογέλα. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως το όχι σημαίνει όχι και δε θα πρέπει να παρερμηνεύεται από κανέναν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως έκανε νωρίτερα και ο Κώστας Φραγκολιάς στο Happy Day, δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τη συνέντευξη του ηθοποιού.

«Το “άντρας παλαιάς κοπής” και το “όταν μου λένε όχι, επιμένω” δεν χωράνε στην ίδια πρόταση. Ή είσαι άντρας είτε παλαιάς κοπής είτε καινούργιας ή σου λένε όχι και συνεχίζεις ή είναι όχι. Το όχι είναι όχι! Δεν είναι ίσως, δεν είναι μπορεί, δεν είναι μάλιστα, δεν είναι ναι, δεν κρύβει απολύτως τίποτα, είναι όχι!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ακόμη μια καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό από την Sky Maddas

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου»

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.