Πτώση Phantom στην Ανδραβίδα: To άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στις συντρόφους των πιλότων – Γκρεμισμένα όνειρα για τη Μαρία και τη Ζωή (Video)

February 6, 2023


Πτώση Phantom στην Ανδραβίδα: Εκτός από τους γονείς των δύο πιλότων που αδυνατούν να πιστέψουν τον χαμό των παιδιών τους, η ζωή έπαιξε άσχημο παιχνίδι και στις δύο γυναίκες που είχαν στο πλάι τους. Παράλληλα, “ραγίζει” καρδιές η μητέρα του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα.Η Μαρία και η Ζωή στο τελευταίο ταξίδι του Στάθη και του Μάριου που έχασαν τη ζωή τους με το μοιραίο Phantom, θρηνούσαν βουβά κρατώντα…

...ς σφιχτά τις φωτογραφίες των δικών τους ηρώων.Ζωή και Μαρία. Δύο γυναίκες που η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι, που είδαν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται μέσα σε μια στιγμή.Ο χρόνος, για τα δύο κορίτσια σταμάτησε την περασμένη Δευτέρα, όταν το μοιραίο Phantom με κυβερνήτη τον...

Πτώση Phantom στην Ανδραβίδα: Εκτός από τους γονείς των δύο πιλότων που αδυνατούν να πιστέψουν τον χαμό των παιδιών τους, η ζωή έπαιξε άσχημο παιχνίδι και στις δύο γυναίκες που είχαν στο πλάι τους. Παράλληλα, “ραγίζει” καρδιές η μητέρα του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Η Μαρία και η Ζωή στο τελευταίο ταξίδι του Στάθη και του Μάριου που έχασαν τη ζωή τους με το μοιραίο Phantom, θρηνούσαν βουβά κρατώντας σφιχτά τις φωτογραφίες των δικών τους ηρώων.

Ζωή και Μαρία. Δύο γυναίκες που η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι, που είδαν τα όνειρά τους να γκρεμίζονται μέσα σε μια στιγμή.

Ο χρόνος, για τα δύο κορίτσια σταμάτησε την περασμένη Δευτέρα, όταν το μοιραίο Phantom με κυβερνήτη τον Στάθη Τσιτλακίδη και συγκυβερνήτη τον Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα έπεσε ανοιχτά της Ανδραβίδας. Το χαμόγελο έσβησε από τα χείλη τους και το διαδέχτηκε η θλίψη για όλα αυτά που σχεδίαζαν, αλλά δεν πρόλαβαν.

Ο έρωτας του Στάθη Τσιτλακίδη για τη Μαρία

Εφτά χρόνια πριν γνωρίστηκε ο Στάθης Τσιτλακίδης με τη Μαρία. Ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή. Είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο. Όταν είχαν ελεύθερο χρόνο ταξίδευαν.

Η αγάπη τους μεγάλωνε μέρα με τη μέρα για αυτό αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Η πρόταση γάμου στη λογοθεραπεύτρια της καρδιάς του, έγινε λίγο καιρό μετά τον γάμο της αδελφής της. Σε μερικούς μήνες θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, δεν πρόλαβαν.

Μάριος: Ο «ήρωας» της Ζωής

Κάθε πρωί τη φιλούσε και της έλεγε «μη φοβάσαι Ζωή μου, δεν θα πάθω τίποτα». Τις τελευταίες στιγμές με τον γιο της θα κρατήσει για πάντα στο μυαλό και την καρδιά της η μητέρα του Μάριου Τουρούτσικα. «Σε αγαπώ πολύ μαμά», της είπε φεύγοντας από το σπίτι. Για τη Ζωή, ο Μάριος ήταν ο δικός της ήρωας. Ήταν ατρόμητος όταν πετούσε στους ουρανούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.