Survivor All Star: Το Twitter αποθεώνει τον Νίκο Μπάρτζη

February 6, 2023


Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης έχει κερδίσει τη συμπάθεια και τον σεβασμό των συμπαικτών του στην κόκκινη ομάδα αλλά και του τηλεοπτικού κοινού.Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στο Survivor All Star. Ο 28χρονος αγρότης είχε αποχωρήσει από το Survivor 2021 εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού του και δεν κατάφερε να μείνει έως το τέλος.Παρά το…

...�αρά το γεγονός ότι ο Νίκος Μπάρτζης το 2021 δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στα μέλη της μπλε ομάδας και μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον James Καφετζή είχαν δημιουργήσει τη δική τους… κλίκα πλέον έχει αρχίσει να γίνεται συμπαθής από το τηλεοπτικό κοινό.Παλαιότερα δεν...

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης έχει κερδίσει τη συμπάθεια και τον σεβασμό των συμπαικτών του στην κόκκινη ομάδα αλλά και του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στο Survivor All Star. Ο 28χρονος αγρότης είχε αποχωρήσει από το Survivor 2021 εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού του και δεν κατάφερε να μείνει έως το τέλος.

Παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Μπάρτζης το 2021 δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στα μέλη της μπλε ομάδας και μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον James Καφετζή είχαν δημιουργήσει τη δική τους… κλίκα πλέον έχει αρχίσει να γίνεται συμπαθής από το τηλεοπτικό κοινό.

Παλαιότερα δεν ήταν λίγες φορές που οι συμπαίκτες του τον είχαν κατηγορήσει για κλεψιές αλλά ακόμη και το ότι είναι… ύπουλος! Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που την προηγούμενη εβδομάδα «κάρφωσε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα ότι παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού, με συνέπεια οι δυο γυναίκες να αποβληθούν.

Ο 28χρονος όχι μόνο κατάφερε να «διώξει» δύο από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor All Star αλλά φέτος σίγουρα έχει κερδίσει τη συμπάθεια και τον σεβασμό των συμπαικτών του στην κόκκινη ομάδα.

Σημειώνεται ότι τόσο στο Survivor 2021 όσο και στο All Star, ο 28χρονος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες και τα σχόλια στο Twitter τις περισσότερες φορές είναι υπέρ του!

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο τρόπος που θα επιστρέψουν Δαλάκα και Ασημίνα στο ριάλιτι

Survivor All Star: Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Μπλε – Ξανά υποψήφιος ο Κρις

Survivor All Star: Η κατασκοπία του Τάκη και ο πρώτος υποψήφιος!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.