Spoilers για τις επιτυχημένες σειρές – Πώς ξεκινά η εβδομάδα

February 6, 2023


Τι θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών», το «Σασμό» και σε πολλές ακόμη σειρέςΗ μυθοπλασία κρατά τα ηνία της τηλεθέασης, τη φετινή σεζόν, και οι σειρές μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού.Έτσι, και αυτή την εβδομάδα αναμένονται πολλές σεναριακές εκπλήξεις που δεν θα επιτρέψουν στους τηλεθεατές να κάνουν ζάπινγκ.Η αγωνία για τον Άγη κορυφώνεται και η Πολυξένη βυθίζεται στις ενοχές της. Ο Ντίνος και…

... βυθίζεται στις ενοχές της. Ο Ντίνος και η Ματούλα αιφνιδιάζουν τη Βικτώρια, ενώ εκείνη βρίσκεται σε μια κατάσταση μέσα στην οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανέναν με τον γνωστό της δυναμισμό. Ο Χριστόφορος ζητάει εξηγήσεις από τη Βικτώρια, σύντομα όμως κάποιος άλλος θα...

Τι θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών», το «Σασμό» και σε πολλές ακόμη σειρές

Η μυθοπλασία κρατά τα ηνία της τηλεθέασης, τη φετινή σεζόν, και οι σειρές μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Έτσι, και αυτή την εβδομάδα αναμένονται πολλές σεναριακές εκπλήξεις που δεν θα επιτρέψουν στους τηλεθεατές να κάνουν ζάπινγκ.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA 20.00

Η αγωνία για τον Άγη κορυφώνεται και η Πολυξένη βυθίζεται στις ενοχές της. Ο Ντίνος και η Ματούλα αιφνιδιάζουν τη Βικτώρια, ενώ εκείνη βρίσκεται σε μια κατάσταση μέσα στην οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανέναν με τον γνωστό της δυναμισμό. Ο Χριστόφορος ζητάει εξηγήσεις από τη Βικτώρια, σύντομα όμως κάποιος άλλος θα ζητήσει εξηγήσεις από εκείνον. Τα πάντα ανατρέπονται στη ζωή του Πάρη και ο Μάρκος έρχεται για ακόμα μία φορά σε σύγκρουση με την Πιπίτσα, η οποία δείχνει αυτήν τη φορά αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Σύρμω περνάει από ανάκριση τον Πασχάλη και ο Ντίνος με τη Μιράντα κάνουν μια σημαντική έρευνα. Ο Αποστόλης ψάχνει να βρει μια γυναίκα από το παρελθόν και η μητέρα του Ντίνου καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή του γιου της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.