Απελπισμένος 23χρονος κάνει τα πάντα για να βγει στο πρώτο του ραντεβού: Τοποθέτησε διαφημιστική πινακίδα (video)

February 6, 2023


Ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα για να βγει το πρώτο του ραντεβού.Ο 23χρονος Ed Chapman από το Λιντς της Αγγλίας, απόφασισε να βρει την αγάπη με ένα αρκετά παράδοξο τρόπο.Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα απελπίστηκε, με αποτέλεσμα να αγοράσει μια διαφημιστική πινακίδα. Από τη στιγμή που αντιλήφθηκε πως οι τρόποι που δοκίμασε για να βγει ραντεβού δεν απέδωσαν, αποφάσισε να προβεί σε αυτ…

...τή τη δραστική κίνηση.Η πελώρια πινακίδα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της πόλης με μήνυμα «Βγες ραντεβού μαζί μου» και όπως φαίνεται τα αποτελέσματα είναι εμφανή.Γυναίκες από 18 ως και 48 ετών έχουν επικοινωνήσει με τον Chapman και του έχουν ζητήσει να βγουν ραντεβού. Σε συνέντευξη...

Ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα για να βγει το πρώτο του ραντεβού.

Ο 23χρονος Ed Chapman από το Λιντς της Αγγλίας, απόφασισε να βρει την αγάπη με ένα αρκετά παράδοξο τρόπο.

Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα απελπίστηκε, με αποτέλεσμα να αγοράσει μια διαφημιστική πινακίδα. Από τη στιγμή που αντιλήφθηκε πως οι τρόποι που δοκίμασε για να βγει ραντεβού δεν απέδωσαν, αποφάσισε να προβεί σε αυτή τη δραστική κίνηση.

Η πελώρια πινακίδα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της πόλης με μήνυμα «Βγες ραντεβού μαζί μου» και όπως φαίνεται τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Γυναίκες από 18 ως και 48 ετών έχουν επικοινωνήσει με τον Chapman και του έχουν ζητήσει να βγουν ραντεβού. Σε συνέντευξη που έδωσε στην DailyMail ανέφερε πως«Είμαι σε μια ηλικία που σκέφτηκα πως έπρεπε να έχω βγει τουλάχιστον ένα ραντεβού». Στην συνέντευξη εξήγησε πως δοκίμασε κάποιες εφαρμογές γνωριμιών, χωρίς όμως επιτυχία. «Έτσι αποφάσισα πως έπρεπε να κάνω μια δραστική κίνηση».

Ο Ed έχει μιλήσει ήδη με τέσσερις γυναίκες και είναι έτοιμος να βιώσει το αίσθημα της αγάπης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.