“Με ξεφτίλισαν”: Απαγόρευσαν σε 31χρονη μητέρα την είσοδο στο σχολείων των γιων της, λόγω του επαγγέλματός της

February 6, 2023


Ο λόγος που της απαγόρευσαν την είσοδο στους χώρους του σχολείου και τις εκδρομές, ήταν επειδή η μητέρα είναι μοντέλο του Only Fans.Η 31χρονη Victoria Triece μεγαλώνει τα δύο της παιδιά από τα χρήματα που βγάζει μέσω της ιστοσελίδας και ισχυρίζεται ότι το έκανε για να έχει τη δυνατότητα να είναι στη ζωή των παιδιών της χωρίς να την εμποδίζει μια δουλειά με αυστηρό ωράριο.Ειδικότερα, η Triece – η ο…

...�κανε για να έχει τη δυνατότητα να είναι στη ζωή των παιδιών της χωρίς να την εμποδίζει μια δουλειά με αυστηρό ωράριο.Ειδικότερα, η Triece – η οποία έχει σχεδόν 150.000 ακόλουθους στο Instagram, 272.000 ακόλουθους στο TikTok και 32.000 στο Twitter – έχει μηνύσει το σχολείο για παραβίαση των δικαιωμάτων...

Μήνυση εναντίον του σχολείου των γιων της κατέθεσε μια νεαρή μητέρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς της απαγόρευσαν την είσοδο στους χώρους.

Ο λόγος που της απαγόρευσαν την είσοδο στους χώρους του σχολείου και τις εκδρομές, ήταν επειδή η μητέρα είναι μοντέλο του Only Fans.

Η 31χρονη Victoria Triece μεγαλώνει τα δύο της παιδιά από τα χρήματα που βγάζει μέσω της ιστοσελίδας και ισχυρίζεται ότι το έκανε για να έχει τη δυνατότητα να είναι στη ζωή των παιδιών της χωρίς να την εμποδίζει μια δουλειά με αυστηρό ωράριο.

“Με ξεφτίλισαν”: Απαγόρευσαν σε 31χρονη μητέρα την είσοδο στο σχολείων των γιων της, λόγω του επαγγέλματός τηςΕιδικότερα, η Triece – η οποία έχει σχεδόν 150.000 ακόλουθους στο Instagram, 272.000 ακόλουθους στο TikTok και 32.000 στο Twitter – έχει μηνύσει το σχολείο για παραβίαση των δικαιωμάτων της στην ελευθερία του λόγου και στο δικαίωμα της ιδιωτικής ζωής.

Η νεαρή μητέρα, ισχυρίζεται ότι ένα μέλος του σχολικού συμβουλίου της κομητείας Όραντζ διέδωσε φωτογραφίες από τον λογαριασμό στο προσωπικό του σχολείου το 2021.

Το δημοτικό σχολείο Sand Lake της απαγόρευσε την εθελοντική εργασία, αφού είχε περάσει σχετική εκπαίδευση και όλους τους τυπικούς ελέγχους.

«Ξεφτιλίστηκα και δεν θα έπρεπε, και κανείς άλλος δεν θα έπρεπε να ανησυχεί για το τι κάνει ένας άλλος γονέας», δήλωσε η Triece στο NBC6 και συμπλήρωσε:

«Απλά μου αρέσει να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου και έχω μια εξαιρετική σχέση με άλλους γονείς και μαθητές».
Μιλώντας στην DailyMail.com, ο δικηγόρος της Triece, Mark NeJame, δήλωσε ότι το σχολικό συμβούλιο συμπεριφέρεται σαν «αστυνομία ηθικής» και παρομοίασε την 31χρονη μητέρα με έναν γονέα που απατά.

«Αν ένας δάσκαλος ή ένας γονέας είχε απατήσει τον σύντροφό του, πολλοί θα το θεωρούσαν αυτό λιγότερο ηθικό», δήλωσε ο NeJame και κατέληξε διερωτώμενος:

«Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που έχουν παραβιάσει τους γαμήλιους όρκους τους δεν πρέπει να βρίσκονται κοντά σε παιδιά, είναι αυτό ανήθικο;».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.