Κάτι που όλοι θα θέλαμε: Βλέπει στον κήπο αυτό το φυτό, αλλά μόλις παρατηρεί τι κρύβεται κάτω από τη γλάστρα «ουρλιάζει»

February 5, 2023


Ένας άντρας λίγο πριν βγει στον κήπο του βλέπει μια γλάστρα με ένα φυτό. Ωστόσο, όταν βλέπει τι κρύβεται από κάτω ουρλιάζει από χαρά, όπως θα κάναμε και εμείς που σίγουρα θα το θέλαμε όλοι!Τι συνέβη όμως; Ένας μικρός μοχλός που χρησιμοποιεί του αποκαλύπτει τον κρυμμένο θησαυρό που έχει από κάτω. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο λόγος που ασπρίζει το χώμα στις γλάστρες.Πρόκειται για ένα υπόγει…

...ο «ψυγείο» με μπύρες για τους λάτρεις του είδους!Δείτε το βίντεοΔιώξτε τα ζιζάνια από τις γλάστρες με 2 απίθανους φυσικούς τρόπουςΜάθετε πώς θα κόψετε τον αέρα στα ζωύφια που ψάχνουν για καταφύγιο στα φυτά σας με δύο απόλυτα φυσικούς τρόπους. Με την ευκαιρία, δείτε το φυτό...

Ένας άντρας λίγο πριν βγει στον κήπο του βλέπει μια γλάστρα με ένα φυτό. Ωστόσο, όταν βλέπει τι κρύβεται από κάτω ουρλιάζει από χαρά, όπως θα κάναμε και εμείς που σίγουρα θα το θέλαμε όλοι!

Τι συνέβη όμως; Ένας μικρός μοχλός που χρησιμοποιεί του αποκαλύπτει τον κρυμμένο θησαυρό που έχει από κάτω. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο λόγος που ασπρίζει το χώμα στις γλάστρες.

Πρόκειται για ένα υπόγειο «ψυγείο» με μπύρες για τους λάτρεις του είδους!

Δείτε το βίντεο

Διώξτε τα ζιζάνια από τις γλάστρες με 2 απίθανους φυσικούς τρόπους

Μάθετε πώς θα κόψετε τον αέρα στα ζωύφια που ψάχνουν για καταφύγιο στα φυτά σας με δύο απόλυτα φυσικούς τρόπους. Με την ευκαιρία, δείτε το φυτό που θα σας γεμίσει με χρήματα το 2023.

Τα μικρά, ενοχλητικά έντομα και σκουλήκια συχνά προσπαθούν να κάνουν επιδρομή και να αλώσουν τις γλάστρες σας; Ευτυχώς, λύσεις… υπάρχουν: παρακάτω θα βρείτε δύο εύκολους, οικονομικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους για να κρατήσετε τα ζωύφια σε απόσταση από τον κήπο και τη βεράντα σας και αυτό το καλοκαίρι.

  • Γίνετε… μαϊντανός!

Σε μια κατσαρόλα, αναμείξτε ½ φλ. τριμμένο ξερό μαϊντανό και 2 κ.σ. λιωμένο σκόρδο σε 3 φλ. νερό. Αφήστε το μείγμα να σιγοβράσει μέχρι να πήξει ελαφρώς. Στη συνέχεια, στραγγίξτε το κι αφήστε το να κρυώσει προτού το βάλετε σε ένα δοχείο σπρέι (θα το βρείτε σε καταστήματα με είδη μαγειρικής). Ψεκάστε με αυτό τα δέντρα, τα φυτά και τις γλάστρες σας – η χαρακτηριστική μυρωδιά του μαϊντανού και του σκόρδου θα κρατήσει τα ζωύφια μακριά τους. Δεν έχετε μαϊντανό στο σπίτι; Μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με ξερό δυόσμο.

Διώξτε τα ζιζάνια από τις γλάστρες με 2 απίθανους φυσικούς τρόπους

  • Παίξτε (σε) σαπουνόπερα

Σε ένα λίτρο νερό, διαλύστε 4 κ.γ. τριμμένο πράσινο σαπούνι (ή βιοδιασπώμενο απορρυπαντικό πιάτων) και 2 κ.γ. οινόπνευμα και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, ψεκάστε με αυτό το διάλυμα τα φυτά και τις γλάστρες σας για να εξαφανίσετε τα έντομα από κοντά τους. Το συγκεκριμένο μείγμα, μάλιστα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό κόντρα στα ζωύφια που έχουν μαλακό κέλυφος (όπως είναι η μελίγκρα και τα ακάρεα). Για ποιο λόγο; Το σαπούνι εισχωρεί στη μεμβράνη τους και τα ξεραίνει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.