Το Twitter γλεντάει τον Μητσοτάκη για την… καταπλητική ποιότητα ζωής της Ελλάδας!

February 5, 2022


Πρωθυπουργός μιας άλλης χώρας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία. Ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει και τον ίδιο του τον εαυτό, δηλώνοντας ότι «η Ελλάδα είναι μία χώρα μ…

...ε καταπληκτική ποιότητα ζωής».Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ελληνικής εταιρείας Viva Wallet στην οποία πρόσφατα επένδυσε η Jp Morgan. Σε διάλογο που είχε με τον CEO & Co Founder της Viva Wallet Χάρη Καρώνη, δήλωσε ότι «... όλος ο κόσμος των startups είναι και...

Πρωθυπουργός μιας άλλης χώρας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία. Ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει και τον ίδιο του τον εαυτό, δηλώνοντας ότι «η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής».

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ελληνικής εταιρείας Viva Wallet στην οποία πρόσφατα επένδυσε η Jp Morgan. Σε διάλογο που είχε με τον CEO & Co Founder της Viva Wallet Χάρη Καρώνη, δήλωσε ότι «… όλος ο κόσμος των startups είναι και ένας κόσμος βαθιά αξιοκρατικός. Προχωράς ανάλογα με τη δουλειά σου, με την επιτυχία σου, με τη συνεισφορά σου στην εταιρεία. Και βέβαια αυτό κάνει και πάρα πολλούς νέους και λιγότερο νέους που έφυγαν από την Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης να σκέφτονται να γυρίσουν πίσω.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής. Αν μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές, για κάποιον ο οποίος είναι Έλληνας η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος και αυτό είναι κάτι που αρχίζουμε και το βλέπουμε να γίνεται».

Όπως ήταν λογικό η ατάκα αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε αμέσως Viral και το Twitter σταύρωσε τον πρωθυπουργό! Το Athensmagazine.gr συγκέντρωσε τα καλύτερα tweets και σας τα παρουσιάζει παρακάτω.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.