«Τσακίζει» κόκαλα ο Κώστας Μπακογιάννης: «Μαμά, το ξέρουμε…» (photo)

February 4, 2022


Μια συγκινητική αλλά και προσωπική ανάρτηση έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.Με αναφορές στην Ντόρα Μπακογιάννη, που δίνει τη δική της μάχη…

... αφότου διαγνώστηκε με με πολλαπλό μυέλωμα, τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων, όσο και η αδερφή του, Αλεξία, που συνυπογράφει την ανάρτηση, στέλνουν το δικό τους μήνα: «Δεν πειράζει αν κουράζεστε καμιά φορά. Σας θαυμάζουμε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε».«Η μάνα μας...

Μια συγκινητική αλλά και προσωπική ανάρτηση έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

Με αναφορές στην Ντόρα Μπακογιάννη, που δίνει τη δική της μάχη αφότου διαγνώστηκε με με πολλαπλό μυέλωμα, τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων, όσο και η αδερφή του, Αλεξία, που συνυπογράφει την ανάρτηση, στέλνουν το δικό τους μήνα: «Δεν πειράζει αν κουράζεστε καμιά φορά. Σας θαυμάζουμε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε».

«Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος. Φύσει αισιόδοξη, γοητευτική, επιβλητική.
Όμως, κάθε μέρα που μας απαντά «μια χαρά είμαι παιδιά», ο καρκίνος από πίσω της τριβελίζει το μυαλό», αναφέρουν.

Μάλιστα, σημειώνουν ότι σε όποιον συμβεί, είτε στον ίδιο, είτε στην οικογένειά του, «τον κουβαλά κάθε μέρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση των Κώστα και Αλεξίας Μπακογιάννη:

Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου.

Σε όποιον συμβεί, είτε στον ίδιο, είτε στην οικογένειά του, τον κουβαλά κάθε μέρα.

Είτε το λέει, είτε όχι.

Είτε το παραδέχεται, είτε όχι.

Είτε το κουβεντιάζει, είτε όχι.

Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος. Φύσει αισιόδοξη, γοητευτική, επιβλητική.

Όμως, κάθε μέρα που μας απαντά «μια χαρά είμαι παιδιά», ο καρκίνος από πίσω της τριβελίζει το μυαλό.

Μαμά, το ξέρουμε. Και σήμερα – μέρα που ‘ναι- θέλουμε να πούμε σε ‘σένα και σε όλους, ότι δεν πειράζει αν κουράζεστε καμιά φορά. Σας θαυμάζουμε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Αλεξία – Κώστας

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.