Οριστικό: Για αυτό εξαφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας

February 4, 2022


Πολλά δημοσιεύματα έκαναν αναφορές στο λόγο, που εξαφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας από τη δημοσιότητα, ειδικά μετά τη μελέτη για τα νοσοκομεία που σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων, με τις απαντήσεις όμως να …

...έρχονται.Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ήταν σαφής πως ο λοιμωξιολόγος συνεχίζει να έχει πρόσβαση σε όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα, απαντώντας σε όσους ισχυρίζονταν το αντίθετο.Η απάντηση του Πλεύρη για την απουσία ΤσιόδραΌπως τονίζει ο κ. Πλεύρης στη δήλωσή του «η τακτική...

Πολλά δημοσιεύματα έκαναν αναφορές στο λόγο, που εξαφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας από τη δημοσιότητα, ειδικά μετά τη μελέτη για τα νοσοκομεία που σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων, με τις απαντήσεις όμως να έρχονται.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ήταν σαφής πως ο λοιμωξιολόγος συνεχίζει να έχει πρόσβαση σε όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα, απαντώντας σε όσους ισχυρίζονταν το αντίθετο.

Η απάντηση του Πλεύρη για την απουσία Τσιόδρα

Όπως τονίζει ο κ. Πλεύρης στη δήλωσή του «η τακτική ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας συνεχίζεται από τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος, εννοείται πως έχει συνεχώς πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας».

«Οποιαδήποτε αναφορά για δήθεν διακοπή πρόσβασης στα στοιχεία είναι παντελώς ανακριβής» συνεχίζει ο υπουργός Υγείας.

Προς επίρρωση, μάλιστα, των ισχυρισμών του ο Θάνος Πλεύρης καταλήγει στη δήλωσή του ότι «σήμερα (σ.σ. Παρασκευή), μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση από τον Καθηγητή και μας παρουσίασε όλα τα νεότερα δεδομένα για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.