Φάρμα: «Εγώ με τον άντρα μου δύο φορές την ημέρα, εσύ τίποτα» – Άφωνος ο Σάκης Τανιμανίδης

February 4, 2022


Σε πικάντικες λεπτομέρειες πέρασε η Μαρία Παπαγεωργίου στην Φάρμα κι άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε τα πειράγματα, αναφέροντάς της πως ελπίζει στον καφέ να τα βρίσκ…

...ει πιο πολύ από ότι στο ξεμάτιασμα: «Γιατί μου είπες τον καφέ και το κρεβάτι που είπες δεν…»Η Μαρία έσπευσε αμέσως να δικαιολογήσει τη θέση της: «Όχι ακόμα! Το φλιτζάνι πιάνει για ένα μήνα μετά. Έχει διάρκεια. Συγγνώμη εγώ με τον άντρα μου δύο φορές την ημέρα, εσύ τίποτα; Ούτε...

Σε πικάντικες λεπτομέρειες πέρασε η Μαρία Παπαγεωργίου στην Φάρμα κι άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησε τα πειράγματα, αναφέροντάς της πως ελπίζει στον καφέ να τα βρίσκει πιο πολύ από ότι στο ξεμάτιασμα: «Γιατί μου είπες τον καφέ και το κρεβάτι που είπες δεν…»

Η Μαρία έσπευσε αμέσως να δικαιολογήσει τη θέση της: «Όχι ακόμα! Το φλιτζάνι πιάνει για ένα μήνα μετά. Έχει διάρκεια. Συγγνώμη εγώ με τον άντρα μου δύο φορές την ημέρα, εσύ τίποτα; Ούτε κρεβάτι; Έντεκα χρόνια τώρα δύο φορές την ημέρα. Τι πέντε λεπτά; Είναι κόκορας; Το πρωί που φεύγει και μία το βράδυ κατά τις 22.30 με 11»

Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να πιστέψει τις φορές που άκουγε και ζήτησε διευκρινίσεις για το πως το καταφέρνει και προλαβαίνει.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.