Survivor 4 – Twitter: «Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια είναι η χειρότερη»

February 4, 2021


Χαμός επικρατεί από προχθές, ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου. Αφορμή της κόντρας τους στο Survivor 4, στάθηκε η ψήφος της τραγουδίστριας Youtuber, για να αποχωρήσει από το π…

...αιχνίδι.Από εκείνη λοιπόν την ημέρα έχει γίνει το έλα να δεις. Τα "καρφιά" πάνε και έρχονται και οι εντάσεις δεν έχουν τέλος, με αποτέλεσμα η Ελευθερία να έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι είναι όλοι εναντίον της. ...

Χαμός επικρατεί από προχθές, ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και την Ελευθερία Ελευθερίου. Αφορμή της κόντρας τους στο Survivor 4, στάθηκε η ψήφος της τραγουδίστριας Youtuber, για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Από εκείνη λοιπόν την ημέρα έχει γίνει το έλα να δεις. Τα “καρφιά” πάνε και έρχονται και οι εντάσεις δεν έχουν τέλος, με αποτέλεσμα η Ελευθερία να έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι είναι όλοι εναντίον της.

Το Twitter λόγω του συγκεκριμένου γεγονότος, έχει πάρει “φωτιά” με τα tweets να είναι χιλιάδες! Οι περισσότεροι χρήστες κράζουν την Άννα Μαρία Βέλλη, αλλά και τον Νίκο Μπάρτζη για το μπούλινγκ που κάνει στον νέο παίκτη.

Ένα tweets ωστόσο που μας έκανε εντύπωση είναι αυτό που λέει «πως δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια είναι η πιο χειρότερη», το οποίο πήγαινε σε Βέλλη και Ελευθερίου.

Survivor 4 twitter

Survivor Βέλλη Ελευθερίου

Survivor 4 Twitter για Βέλλη Ελευθερίου

Βέλλη Ελευθερίου τσακωμός

Survivor 4 – Μιχάλης Αρναούτης: «Η Ελευθερία είναι διαχυτική, έτσι είναι το στιλ της»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε», βρέθηκε ο Μιχάλης Αρναούτης, όπου σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, στο οποίο είδαμε να αποχωρεί η Βαλέρια Χοψονίδου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν. Ειδικά στις κόντρες που έχουν ξεσπάσει ανάμεσα σε παίκτες της μπλε ομάδας.

Ο Μιχάλης Αρναούτηςμ λοιπόν, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά και τη σχέση που είχαν όσο βρίσκονταν στην ομάδα των Διασήμων.

Όπως σχολίασε, η Ελευθερία είναι γενικά διαχυτική, καθώς έτσι είναι το στιλ της. Ειδικότερα ανέφερε: «Την Ελευθερία τη βλέπετε, όταν κερδίσει, μπορεί ξέρω γω να αγκαλιάσει τον Μπάρτζη, να πηδήξει πάνω του. Μάλλον είναι το στιλ της έτσι. Δεν είναι παρεξηγήσιμο. Είναι κάπως διαχυτική».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.