Survivor 5: Το σχόλιο όλο νόημα του Χρήστου Δάντη μετά την επιβεβαίωση της Ασημίνας για την σχέση τους

February 2, 2022


Την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη επιβεβαιώσε στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 η Ασημίνα, η οποία είπε χαρακτηριστικά έναν στίχο από την μεγάλη του επιτυχία “Αναπάντητες κλήσεις”.Την ίδια ώρα …

...ο Χρήστος Δάντης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, χωρίς όμως να σχολιάζει κάτι συγκεκριμένο για την αγαπημένη του. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 5 spoiler 2/2: ΑΠΙΘΑΝΟ! Αυτή η ομάδα...

Την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη επιβεβαιώσε στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 η Ασημίνα, η οποία είπε χαρακτηριστικά έναν στίχο από την μεγάλη του επιτυχία “Αναπάντητες κλήσεις”.

Την ίδια ώρα ο Χρήστος Δάντης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, χωρίς όμως να σχολιάζει κάτι συγκεκριμένο για την αγαπημένη του.

“Είμαι φαν του Survivor, το παρακολουθώ από πέρυσι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο… Κατά τα άλλα, αγωνιστικούς συντροφικούς χαιρετισμούς στο Survivor”, είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Το σχόλιο του Δάντη για την Ασημίνα και το Survivor 5

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.