Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Survivor 4: «Είμαι γεμάτη σημάδια στο σώμα μου και έχω μείνει μισή»

February 1, 2021


Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εισέβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Survivor 4.Η μαύρη γαζέλα που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό ριάλιτι …

...επιβίωσης μπορεί να εντυπωσίασε αρχικά τους τηλεθεατές, όμως δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ στο παιχνίδι. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4 - αποκλειστικό: Άσχημες εξελίξεις με την Έλενα Μαριπόζα...

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι εισέβαλε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο Survivor 4.

Η μαύρη γαζέλα που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να εντυπωσίασε αρχικά τους τηλεθεατές, όμως δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ στο παιχνίδι.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Survivor 4

Πλήρως ανανεωμένη εμφανίστηκε ξαφνικά σήμερα στο Καλό Μεσημέρι και φυσικά αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Αρχικά, η Ελίζαμπεθ δήλωσε:

Τόσο το κοινό όσο και «Ήμουν σίγουρη για τη νίκη μου, πραγματικά. Επειδή γενικότερα είμαι μάχιμη και μου αρέσει να αθλούμαι, μου ήταν πάρα πολύ εύκολο. Έμπαινα με πολύ θετική ενέργεια».

Αφού αναφέρθηκε στην Ασημίνα Ιγγλέζου, έπειτα αποκάλυψε και τα κιλά που πρόλαβε και έχασε λόγω των εξαντλητικών συνθηκών.

Ειδικότερα, είπε: «Είμαι γεμάτη σημάδια, στα χέρια μου, στα πόδια μου κι έχω μείνει μισή, το ξέρω. Έχασα πέντε κιλά. Πρόλαβα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.