«Α ρε Βαγγέλη..» – Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά

February 1, 2021


Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά, καθώς εδώ και λίγες ώρες θρηνεί την απώλεια του καλού του φίλου και συνεργάτη, Βαγγέλη Μακράκη. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, τον αποχαι…

...�ρέτησε μέσω Facebook, με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα.«Α ρε Βαγγέλη… Ήσουν πάντα εκεί για όλους εμάς, ο απόλυτος φίλος και συνεργάτης, σε κάθε στιγμή, σε κάθε πρόκληση, σε κάθε δυσκολία! Καλό ταξίδι Πρόεδρέ μας (πόσα αδέλφια μας της ΟΝΝΕΔ θα βρεις εκεί να...

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χαρδαλιά, καθώς εδώ και λίγες ώρες θρηνεί την απώλεια του καλού του φίλου και συνεργάτη, Βαγγέλη Μακράκη. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, τον αποχαιρέτησε μέσω Facebook, με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Α ρε Βαγγέλη… Ήσουν πάντα εκεί για όλους εμάς, ο απόλυτος φίλος και συνεργάτης, σε κάθε στιγμή, σε κάθε πρόκληση, σε κάθε δυσκολία! Καλό ταξίδι Πρόεδρέ μας (πόσα αδέλφια μας της ΟΝΝΕΔ θα βρεις εκεί να σε περιμένουν και να σε υποδεχθούν), Καλό Παράδεισο Αντιδήμαρχε και Γραμματέα μας (πόσο επιβλητικά, αδιαπραγμάτευτα και με πάθος στήριξες και κράτησες την Δημοτική μας ομάδα στα τόσο δημιουργικά αλλά και τόσο δύσκολα χρόνια της πορείας μας). Ο Βύρωνας σήμερα αποχωρίστηκε έναν μοναδικό εργάτη του, ένα ξεχωριστό παιδί του, έναν συνεπή αγωνιστή και έντιμο άνθρωπο, τον Βαγγέλη Μακράκη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.


Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.