Survivor All Star: Τα ανδρικά καλλιστεία των Μπλε – Έκπληξη ο νικητής

January 30, 2023


Survivor All Star: Από όλα έχει το αποψινό επεισόδιο – Μέχρι και καλλιστεία! Ευχάριστα την ώρα τους στην καλύβα προσπάθησαν να περάσουν οι Μπλε με τα κορίτσια να αποφασίζουν την… διοργάνωση ανδρικών καλλιστείων.Οι άντρες των Μαχητών φόρεσαν ότι βρήκαν στην ζούγκλα και βαθμολογήθηκαν από τα κορίτσια. Αν και κάποιος θα περίμενε τις εντυπώσεις να κλέψουν οι πιο γuμνασμένοι νικητής αναδείχθηκε ο Κώστα…

� Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως «πειρατής».ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor All Star: Από όλα έχει το αποψινό επεισόδιο – Μέχρι και καλλιστεία! 

Ευχάριστα την ώρα τους στην καλύβα προσπάθησαν να περάσουν οι Μπλε με τα κορίτσια να αποφασίζουν την… διοργάνωση ανδρικών καλλιστείων.

Οι άντρες των Μαχητών φόρεσαν ότι βρήκαν στην ζούγκλα και βαθμολογήθηκαν από τα κορίτσια. Αν και κάποιος θα περίμενε τις εντυπώσεις να κλέψουν οι πιο γuμνασμένοι νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως «πειρατής».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.