«Χρυσάφι» και υπονοούμενα για τη Ζέτα Μακρυπούλια – «Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη…»

January 30, 2023


Η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στο μέσον της και οι υπεύθυνοι των σταθμών έχουν σκεφτεί τα προγράμματα τα οποία θα ρίξουν στη μάχη της τηλεθέασης. Ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα των ημερών είναι η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία κερδίζει την αγάπη του κοινού κάθε μεσημέρι μέσα από την παρουσίαση του «Ρουκ Ζουκ».Και μπορεί τη φετινή σεζόν η γνωστή παρουσιάστρια να βρέθηκε ξανά στο πόστο της, ωστόσο το …

...περασμένο καλοκαίρι το Mega φέρεται να την προσέγγισε, καθώς ήθελε να την εντάξει στο δυναμικό του εν όψει της λήξεως του συμβολαίου της με τον Ant1. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος παίκτης την έκανε έξαλλη στον αέρα του Ρουκ Ζουκ.Παρά όμως τη δελεαστική πρόταση του Mega, η Ζέτα Μακρυπούλια...

Η τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στο μέσον της και οι υπεύθυνοι των σταθμών έχουν σκεφτεί τα προγράμματα τα οποία θα ρίξουν στη μάχη της τηλεθέασης. Ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα των ημερών είναι η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία κερδίζει την αγάπη του κοινού κάθε μεσημέρι μέσα από την παρουσίαση του «Ρουκ Ζουκ».

Και μπορεί τη φετινή σεζόν η γνωστή παρουσιάστρια να βρέθηκε ξανά στο πόστο της, ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι το Mega φέρεται να την προσέγγισε, καθώς ήθελε να την εντάξει στο δυναμικό του εν όψει της λήξεως του συμβολαίου της με τον Ant1. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος παίκτης την έκανε έξαλλη στον αέρα του Ρουκ Ζουκ.

Παρά όμως τη δελεαστική πρόταση του Mega, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως αποφάσισε να παραμείνει στον Ant1 καθώς η παρουσιάστρια και ο σταθμός του Αμαρουσίου τα βρήκαν σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha: «Χιλιάδες ευρώ στα πόδια της Ζέτας Μακρυπούλια» είπε η Έλενα Πολυκάρπου. Από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως: «Εγώ αυτό που θέλω να πω, δεν θέλω να μιλάμε για χρήματα, δεν είναι κάτι που με αφορά. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι, από τις γυναίκες, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη του Ant1».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.