Survivor spoiler 2024 (28/1), ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας – Ποιός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση; (video)

January 28, 2024


Survivor 2024 spoiler 28/1: Η 4η εβδομάδα ξεκινά για το Survivor 2024 με τον 1o αγώνα ασυλίας σήμερα Κυριακή 28/1, όπου οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το προβάδισμα. Με την ευκαιρία, δείτε το «κάρφωμα» της Σοφιάνας Αβραμάκη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.Η συγκεκριμένη νίκη δίνει ένα έξτρα boost στην ομάδα που θα πάρει την ασυλία και ό,τι τη συνοδεύει για να πάρουν οι παίκ…

...τες δυνάμεις για τις επόμενες ημέρες. Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία & ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρησηΟι Διάσημοι μετά από δύο αποχωρήσεις πρέπει να αποδείξουν πως είναι ακόμα δυνατοί και μπορούν να φέρουν νίκες, έστω και με δύο παίκτες λιγότερους. Σύμφωνα με την...

Survivor 2024 spoiler 28/1: Η 4η εβδομάδα ξεκινά για το Survivor 2024 με τον 1o αγώνα ασυλίας σήμερα Κυριακή 28/1, όπου οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το προβάδισμα. Με την ευκαιρία, δείτε το «κάρφωμα» της Σοφιάνας Αβραμάκη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η συγκεκριμένη νίκη δίνει ένα έξτρα boost στην ομάδα που θα πάρει την ασυλία και ό,τι τη συνοδεύει για να πάρουν οι παίκτες δυνάμεις για τις επόμενες ημέρες.

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία & ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι μετά από δύο αποχωρήσεις πρέπει να αποδείξουν πως είναι ακόμα δυνατοί και μπορούν να φέρουν νίκες, έστω και με δύο παίκτες λιγότερους.

Σύμφωνα με την οριστική πληροφόρηση του Athensmagazine.gr, οι Κόκκινοι είναι εκείνοι που θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Survivor spoiler 2024 (28/1), ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας - Ποιός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση; (video)

Πάντως στην περίπτωση αυτή η χαμένη ομάδα των Μαχητών θα ρίξει και πάλι τον συνήθη ύποπτο στον τάκο για αποχώρηση. Έτσι ο Rob αναμένεται να βρεθεί για τέταρτη φορά υποψήφιος.

Survivor 2024: Αποκάλυψη-σοκ Παύλου Παπαδόπουλου για Βολικάκη – «Ο Χρήστος με έπιασε και μου είπε να…» (Video)

Survivor 2024: Στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, «Γειά σου» βρέθηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο δεύτερος παίκτης που έφυγε από το παιχνίδι, για να σχολιάσει όλα όσα έχουν συμβεί αυτές τις ημέρες και προχωρώντας σε μία αποκάλυψη-σοκ για τον Χρήστο Βολικάκη.

Ο συγγραφέας έκανε πολύ παρέα με τον Αλέξη Παππά όσα βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, επομένως πήρε το μέρος του, παρουσιάζοντας τον ως “θύμα” της υπόθεσης, κατηγορώντας, μάλιστα, τον Χρήστο Βολικάκη για το γεγονός πως έφυγε και ξεκίνησε να “αδειάζει” τους συμπαίκτες του επειδή δεν ήταν “δυνατός” στις δοκιμασίες και έπρεπε να κάνει κάτι εντυπωσιακό για να φύγει και να μείνει στα μάτια του κόσμου ως “ήρωας”. Παράλληλα, “έσπασε” την σιωπή της η Κρίστη Καθάργια για το τί συνέβη μετά την αποχώρησή της.

«Ο Χρήστος με έπιασε και μου είπε να…»

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Πριν φύγω όλοι ήμασταν δεμένοι. Δεν ξέρω τι άλλαξε μέσα σε λίγες μέρες. Ο Χρήστος είναι καλό παιδί, αλλά αν σε παρασέρνει η ζωή στο νησί, έχεις τραυματιστεί και δεν είσαι καλός αγωνιστικά πετάς μια “βόμβα” για να φύγεις ηρωικά», είπε αρχικά για τον Βολικάκη, με το πάνελ να του τονίζει πως ο Αλέξης Παππάς δεν είναι έρμαιο και δεν δείχνει να επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους.

Τότε, ο ίδιος, επισήμανε: «Όσο καιρό ήμουν εκεί κανείς δεν μου έχει μιλήσει για ψηφοφορία. Πέρα από τον Αλέξη Παππά που το έκανε ενώπιον όλων. Ο Χρήστος με έπιασε πριν το τέλος και μου είπε να κινηθούμε αγωνιστικά».

Και όσον αφορά στα ψέματα που ο χρυσός ποδηλάτης λέει ξανά και ξανά, σημείωσε: «Εγώ δεν είδα κανένα ψέμα! Η ψήφος της Όλγας και του Παππά δεν ήταν αγωνιστικές».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.