Αλέξης Παππάς: Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι τώρα από το Survivor;

January 28, 2024


Ο Αλέξης Παππάς είναι ίσως ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες τους Survivor κι όχι άδικα. Οι κόντρες, οι διαμάχες με τους συμπαίκτες του και τα χρηματικά ποσά που λαμβάνει, είναι το βασικό θέμα συζήτησης των ημερών!Παρ’ όλο που το τραγουδάκι «Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά» που τραγουδούσαν οι πρώην συμπαίκτες του στον Αλέξη Παππά στο προηγούμενο Survivor, όταν εκείνος αποχωρούσε …

...�ρούσε από το παιχνίδι είχε γίνει... viral, εκείνος δεν πτοήθηκε αλλά επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ. Αν κρίνουμε και από τα χρήματα που έχει βγάλει ο γνωστός ηθοποιός από το reality επιβίωσης, δε μας κάνει εντύπωση ο ντόρος που δημιουργεί. Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.grΤο διαβάσαμε...

Ο Αλέξης Παππάς είναι ίσως ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες τους Survivor κι όχι άδικα. Οι κόντρες, οι διαμάχες με τους συμπαίκτες του και τα χρηματικά ποσά που λαμβάνει, είναι το βασικό θέμα συζήτησης των ημερών!

Παρ’ όλο που το τραγουδάκι «Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά» που τραγουδούσαν οι πρώην συμπαίκτες του στον Αλέξη Παππά στο προηγούμενο Survivor, όταν εκείνος αποχωρούσε από το παιχνίδι είχε γίνει… viral, εκείνος δεν πτοήθηκε αλλά επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ. Αν κρίνουμε και από τα χρήματα που έχει βγάλει ο γνωστός ηθοποιός από το reality επιβίωσης, δε μας κάνει εντύπωση ο ντόρος που δημιουργεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.