5 τροφές που πρέπει να υπάρχουν πάντα στο ψυγείο σας

January 26, 2023


Τροφές υγιεινές, θρεπτικές, με λίγες θερμίδες, που μπορείτε να εντάξετε εύκολα στη διατροφή σας.Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, το να υιοθετήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες είναι σημαντικό μέρος της εξίσωσης. Και αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να το πετύχετε εάν έχετε τροφές στο ψυγείο και τα ντουλάπια σας που μπορείτε να τις αξιοποιήσετε για να φτιάξετε υγιεινά σνακ και φαγητά.Σύμφωνα με την Laura Bu…

...�ν Laura Burak που ειδικεύεται σε θέματα διατροφής και απώλειας βάρους: «ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να υιοθετήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες είναι να έχετε στο σπίτι φρέσκα, κατεψυγμένα και βασικά είδη φαγητού, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε καλύτερες...

Τροφές υγιεινές, θρεπτικές, με λίγες θερμίδες, που μπορείτε να εντάξετε εύκολα στη διατροφή σας.

Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, το να υιοθετήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες είναι σημαντικό μέρος της εξίσωσης. Και αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να το πετύχετε εάν έχετε τροφές στο ψυγείο και τα ντουλάπια σας που μπορείτε να τις αξιοποιήσετε για να φτιάξετε υγιεινά σνακ και φαγητά.

Σύμφωνα με την Laura Burak που ειδικεύεται σε θέματα διατροφής και απώλειας βάρους: «ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να υιοθετήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες είναι να έχετε στο σπίτι φρέσκα, κατεψυγμένα και βασικά είδη φαγητού, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε καλύτερες επιλογές γευμάτων και σνακ.»

Τροφές που δεν πρέπει να λείπουν από το ψυγείο σας

Αυγά

Ένα μεγάλο αυγό έχει μόλις 78 θερμίδες και είναι πλούσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνες, μέταλλα και καλά λιπαρά οξέα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα αυγά για να φτιάξετε ομελέτα, υγιεινά σάντουιτς και άλλα σνακ με υψηλή διατροφική αξία που θα σας κρατήσουν χορτάτες για ώρα.

Τα αυγά είναι μία πολύ καλή επιλογή σνακ για την απώλεια βάρους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από έρευνες. Σύμφωνα με έρευνα του 2014, τα άτομα που έτρωγαν αυγά για πρωινό ένιωθαν για περισσότερη ώρα πλήρεις σε σχέση με εκείνους που έτρωγαν ψωμί ή άλλες τροφές.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.