Survivor 5: Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου

January 26, 2022


Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Χρήστος Δάντης είναι σε σχέση με παίκτρια του Survivor 5, την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μπορεί να έχουν 33 χρόνια διαφορά ηλικίας, ωστόσο ο έρωτας το…

...υ την ηλικία δεν την κοιτά!Μπορεί λοιπόν η σχέση τους να είναι πλέον γνωστή, ωστόσο, ο τραγουδιστής δεν έχει κάνει καμία δήλωση, ενώ ούτε και η παίκτρια έχει πει το όνομα του κάθε φορά που μιλάει για τον σύντροφό της στο παιχνίδι. ...

Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Χρήστος Δάντης είναι σε σχέση με παίκτρια του Survivor 5, την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μπορεί να έχουν 33 χρόνια διαφορά ηλικίας, ωστόσο ο έρωτας του την ηλικία δεν την κοιτά!

Μπορεί λοιπόν η σχέση τους να είναι πλέον γνωστή, ωστόσο, ο τραγουδιστής δεν έχει κάνει καμία δήλωση, ενώ ούτε και η παίκτρια έχει πει το όνομα του κάθε φορά που μιλάει για τον σύντροφό της στο παιχνίδι.

Η ανάρτηση του Δάντη για την Ασημίνα του Survivor 5

Βέβαια, πριν από μερικές ώρες, ο Χρήστος Δάντης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το επεισόδιο του Survivor και έγραψε «The warrior princess».

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Το βιογραφικό της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Γεννημένη το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα της στο χτίσιμο της καλύβας!

Survivor 5 Ασημίνα Χατζηανδρέου

To “καuτό” instagram account της Ασημίνας

Γεννημένη το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του.

Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα της στο χτίσιμο της καλύβας!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler 26/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού

Survivor 5 trailer 26/1: Σοκαρισμένος μέχρι και ο Λιανός με την αποκάλυψη του Λάμπρου στο συμβούλιο του νησιού

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.