Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (26.01) τη δεύτερη ασυλία – Έπεσε ξύλο στο αγώνισμα

January 26, 2021


Στο «κόκκινο» έχει ανέβει το θερμόμετρο στο Survivor. Το τελευταίο επεισόδιο είχε πολλές εντάσεις, με τους παίκτες των «κόκκινων» και των «μπλε» να διαπληκτίζονται και να λογομαχούν διαρκώς, την ώρα π…

...ρμόμετρο στο Survivor. Το τελευταίο επεισόδιο είχε πολλές εντάσεις, με τους παίκτες των «κόκκινων» και των «μπλε» να διαπληκτίζονται και να λογομαχούν διαρκώς, την ώρα που ο Γιώργος Λιανός προσπαθούσε να διατηρήσει χαμηλά τους τόνους.Οι κατηγορίες των «κόκκινων» προς τον Πάνο...

Survivor Spoiler: Αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία στο επεισόδιο της Τρίτης (26.01) στο αγώνισμα επιβίωσης, με τα νεύρα να είναι τεντωμένα και τους παίκτες να πιάνονται στα χέρια.

Στο «κόκκινο» έχει ανέβει το θερμόμετρο στο Survivor. Το τελευταίο επεισόδιο είχε πολλές εντάσεις, με τους παίκτες των «κόκκινων» και των «μπλε» να διαπληκτίζονται και να λογομαχούν διαρκώς, την ώρα που ο Γιώργος Λιανός προσπαθούσε να διατηρήσει χαμηλά τους τόνους.

Οι κατηγορίες των «κόκκινων» προς τον Πάνο Καλλίδη για… κλοπή λαδιού, ήταν αυτές που «άναψαν το φυτίλι» της διαμάχης με αποτέλεσμα το «Συμβούλιο του Νησιού» να μετατραπεί σε… αρένα.

Εντάσεις, διαμάχες, προσβολές και πικαρίσματα ήταν στην ημερήσια διάταξη και με αυτό το κλίμα να έχει διαμορφωθεί, υπάρχει μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

Ήδη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου, που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της. Ο Γιώργος Κοψιδάς που επίσης θα μπορούσε να έχει ψηφιστεί, αφού η «κόκκινη» ομάδα έχει χωριστεί στα δυο, είχε καταφέρει να πάρει την ατομική ασυλία και έτσι ήταν ασφαλής στο πιο επεισοδιακό… συμβούλιο μέχρι με το επόμενο!

Στο αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Τρίτης (26.01), λοιπόν, αναμένεται να κριθεί το ποιος ή ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor. Οι δυο ομάδες θα κληθούν να τα δώσουν όλα σε ένα αγώνισμα που απαιτεί δύναμη αλλά και γερά νεύρα…

Φαίνεται πως το γεγονός ότι οι «κόκκινοι» θα ηττηθούν για άλλη μια φορά, όπως λένε τα spoilers, έχει… τεντώσει τα νεύρα τους.

Ενδεικτικό είναι και το στιγμιότυπο που είδαμε στο trailer του επεισοδίου της Τρίτης για το Survivor, όπου ο Περικλής Κονδυλάτος λίγο έλειψε να αρπαχτεί με τον Πάνο Κάλλιδη και να έρθουν στα χέρια…

Λέτε να το δούμε κι αυτό;

Πάντως, πρόσφατα, είχαν υπάρξει διαρροές που ανέφεραν ότι ένα από τα γυρίσματα του Survivor είχε διακοπεί καθώς έγινε άγριος καυγάς και χρειάστηκε να παρέμβουν (αρκετοί) ψυχραιμότεροι για να χωρίσουν όσους ενεπλάκησαν στη διαμάχη που πήρε μεγάλες διαστάσεις και έφτασε στις συγκρούσεις σώμα με σώμα!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.