Survivor 4: Η Σαλαγκούδη βγήκε δημοφιλέστερη και… την είδε ηγέτης – Κι άλλος παίκτης στο «στόχαστρό» της

January 26, 2021


Κι άλλος παίκτης βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor, η οποία βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια και… την έχει δει ηγέτιδα, με τις κινήσεις της να μαρτυρούν πως έχει πάρει μπόλικο θάρρ…

...ος. Μπορεί οι «Κόκκινοι» να έχασαν για ακόμη μια φορά, αλλά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πήρε έναν εκ των τριών πόντων της, με την ψυχολογία της να έχει ανέβει από την τελευταία ψηφοφορία, κάτι που φάνηκε και την Κυριακή (24/1), όπου πήρε μάλιστα δύο νίκες. Survivor 4: Εκτός εαυτού...

Κι άλλος παίκτης βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor, η οποία βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια και… την έχει δει ηγέτιδα, με τις κινήσεις της να μαρτυρούν πως έχει πάρει μπόλικο θάρρος.

Μπορεί οι «Κόκκινοι» να έχασαν για ακόμη μια φορά, αλλά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πήρε έναν εκ των τριών πόντων της, με την ψυχολογία της να έχει ανέβει από την τελευταία ψηφοφορία, κάτι που φάνηκε και την Κυριακή (24/1), όπου πήρε μάλιστα δύο νίκες.

Survivor 4: Εκτός εαυτού με συμπαίκτη της η… δημοφιλής Σαλαγκούδη

Τα επιτεύγματά της φαίνεται, ότι της έδωσαν το δικαίωμα να τα βάλει με τον Γιώργο Κορόμι, τον οποίο έχει στοχεύσει μετά τον Γιώργο Κοψιδά, με τους δύο παίκτες επόσης να θέλουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Στο τελευταίο περιστατικό, πάντως, υπερασπίστηκε τον ηθοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.