Survivor 4 – highlights 25/1: Οι συνεχόμενες ήττες των Κόκκινων, ο έξαλλος Καλίδης και η υποψήφια Ιγγλέζου

January 26, 2021


Το χθεσινό 25/1 επεισόδιο του Survivor 4, δεν θα λέγαμε πως ήταν ανατρεπτικό, καθώς για ακόμη μια συνεχόμενη φορά η Κόκκινη ομάδα ηττήθηκε και έχασε την ασυλία, βγάζοντας υποψήφια προς αποχώρηση την Α…

...σημίνα Ιγγλέζου - η οποία σας είχαμε αποκαλύψει πως ζήτησε να πάει στην μπλε ομάδα. Ενώ, στον συμβούλιο του νησιού είδαμε και τον Πάνο Καλίδη να είναι έξαλλος.Όλα τα 25/1 highlights του Survivor 4Βγήκαν μαχαίρια στους Κόκκινους - Έξαλλη η ομάδα με τον ΚοψιδάΑρκετά ήταν τα «μαχαιρώματα»...

Το χθεσινό 25/1 επεισόδιο του Survivor 4, δεν θα λέγαμε πως ήταν ανατρεπτικό, καθώς για ακόμη μια συνεχόμενη φορά η Κόκκινη ομάδα ηττήθηκε και έχασε την ασυλία, βγάζοντας υποψήφια προς αποχώρηση την Ασημίνα Ιγγλέζουη οποία σας είχαμε αποκαλύψει πως ζήτησε να πάει στην μπλε ομάδα. Ενώ, στον συμβούλιο του νησιού είδαμε και τον Πάνο Καλίδη να είναι έξαλλος.

Όλα τα 25/1 highlights του Survivor 4

Βγήκαν μαχαίρια στους Κόκκινους – Έξαλλη η ομάδα με τον Κοψιδά

Αρκετά ήταν τα «μαχαιρώματα» στην κόκκινη ομάδα μετά την τελευταία τους ήττα στο Survivor, με αρκετούς παίκτες της να είναι έξαλλοι με τον Γιώργο Κοψιδά και τον τρόπο, που επιχειρεί να ηγηθεί.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν κατάφερε να δώσει την νίκη στην ομάδα του στο αγώνισμα επάθλου, με αποτέλεσμα να υπάρξει γκρίνια από τους συμπαίκτες του, και δη τον Γιώργο Κορόμι, που δήλωσε ξενερωμένος με την κατάσταση, που επικρατεί στην παραλία των πρώην Διασήμων, ενώ τον σχολίασαν αρνητικά μέχρι και οι «Μπλε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.