Ο Τανιμανίδης στον Αντ1 – Πιο κενός… πεθαίνεις. Τα φάουλ και τα παραμύθια

January 26, 2021


Αν εξαιρέσεις την παρουσία της μητέρας του Σάκη που έδωσε περισσότερες πληροφορίες απ’ ότι ο γιός της… η συνέντευξη του Τανιμανίδη ήταν μόνο σε “τίτλο” συνέντευξη. Δεν απά…

...ντησε σε τίποτε.  Πρώτο φάουλ… και παραμύθι. “Έβλεπα Πρωϊνο στο Youtube γιατί το πρωϊ ήμουν στο γραφείο”. Ποιο γραφείο ρε Πόντιε;  Δεύτερο φάουλ και παραμύθι. “Με τον Ατζούν είναι όλα καλά”. Ο Τούρκος δεν θέλει να τον βλέπει.  Τρίτο φάουλ και παραμύθι. “Δεν βλέπω το φετινό Survivor...

Αν εξαιρέσεις την παρουσία της μητέρας του Σάκη που έδωσε περισσότερες πληροφορίες απ’ ότι ο γιός της… η συνέντευξη του Τανιμανίδη ήταν μόνο σε “τίτλο” συνέντευξη.

 

Δεν απάντησε σε τίποτε.

 

  • Πρώτο φάουλ… και παραμύθι. “Έβλεπα Πρωϊνο στο Youtube γιατί το πρωϊ ήμουν στο γραφείο”. Ποιο γραφείο ρε Πόντιε; 
  • Δεύτερο φάουλ και παραμύθι. “Με τον Ατζούν είναι όλα καλά”. Ο Τούρκος δεν θέλει να τον βλέπει. 
  • Τρίτο φάουλ και παραμύθι. “Δεν βλέπω το φετινό Survivor γιατί με στεναχωρεί”. Το βλέπεις διότι διαφορετικά δεν θα ήσουν τηλεοπτικός παραγωγός και δεν θα θυμόσουν με ακρίβεια τα νούμερα που έκανε το πρώτο σε μέσο όρο… “γιατί ο μέσος όρος έχει σημασία” όπως είπες. Άρα και το βλέπεις… και τα τέταρτα του σε τηλεθέαση αναλύεις.
  • Τέταρτο φάουλ και παραμύθι. “Ο Λιανός ήταν βοηθός μου γιατί οι υποχρεώσεις και τα γυρίσματα ήταν πολlά”. Αλήθεια ο Gi;vrgow που σε έχει σβήσει απο τον χάρτη φέτος ήταν βοηθός σου; Τότε εσύ δεν έκανες κάτι καλά… και έγινε εκείνος κεντρικός. Ν/α σου θυμίσω ότι τα άλλα δυο που παρουσίασες είχαν πατώσει και έκαναν αμάν και πώς στο Εμπορικό του Σκαϊ να επαναφέρουν μεγάλους χορηγούς. Ρώτα τον Σφακιανάκη να σου πεί ξενύχτια που πέρασε. 

 

Και τέλος. Εξαιρώ την φάση με την γυναίκα σου και μαγκιά σου που έμεινες στην Ελλάδα για τα μωρά σου. Και με το καλό να έρθουν. Αλλά Σάκη άκου. Με την κενότητα των απαντήσεών σου και με το να συνεχίζεις να μιλάς χωρίς να λές απολύτως τίποτε, κάνεις μέχρι και τον Λιάγκα να λέει στη μάνα σου “Πείτε τα εσείς γιατί ο γιός σας δεν λέει τίποτε” και παράλληλα επιβεβαιώνεις τα στελέχη του Σκαϊ που κάνουν λόγο για “μονοψήφιο σαπάκι”.

 

 

 

Άλλαξε ρότα… γιατί σε βλέπω… συνταξιούχο σύντομα…

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.