«Survivor»: Τρομερό! Ο Καλίδης έκλεβε λάδι όσο ήταν στους «Διάσημους» (video)

January 26, 2021


Με νεύρα ξεκίνησε το αποψινό “Survivor ” μετά την αποκάλυψη που έκανε η Ασημίνα Ιγγλέζου στην ομάδα της.  Η Ασημίνα, αποφάσισε να κοιμάται στο αυτοσχέδιο καλυβάκι που είχε φτιάξε…

...ι ο Πάνος Καλίδης όσο ήταν στην ομάδα των «Διάσημων», πριν από τις ανακατατάξεις και καθώς μάζευε τα πράγματά της βρήκε ένα μπουκάλι γεμάτο με λάδι.  Όταν το ανέφερε στη νέα της ομάδα, η Ανθή Σαλαγκούδη έγινε έξαλλη και της είπε ότι είναι από τα τρόφιμα που έλειπαν ως δια μαγείας...

Με νεύρα ξεκίνησε το αποψινό “Survivor ” μετά την αποκάλυψη που έκανε η Ασημίνα Ιγγλέζου στην ομάδα της.

 

 

Η Ασημίνα, αποφάσισε να κοιμάται στο αυτοσχέδιο καλυβάκι που είχε φτιάξει ο Πάνος Καλίδης όσο ήταν στην ομάδα των «Διάσημων», πριν από τις ανακατατάξεις και καθώς μάζευε τα πράγματά της βρήκε ένα μπουκάλι γεμάτο με λάδι.

 

 

Όταν το ανέφερε στη νέα της ομάδα, η Ανθή Σαλαγκούδη έγινε έξαλλη και της είπε ότι είναι από τα τρόφιμα που έλειπαν ως δια μαγείας από την παραλία. «Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει τέτοιες τακτικές για να επιβιώσει στο παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

 

Θέση πήρε και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος χαρακτήρισε «άνανδρο» αυτό που έκανε ο Πάνος Καλίδης, τη στιγμή μάλιστα που κατηγόρησε την Κάτια Ταραμπάνκο για το ρύζι που είχε βρει και το κράτησε για τον εαυτό της.

 

 

Δείτε το απόσπασμα

Πληροφορίες από το znews

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.