Πάνω από 2 εκατ. ευρώ με κτήμα και ακίνητα: Αυτή ήταν η τεράστια περιουσία του Νίκου Ξανθόπουλου – Τα 5 πρόσωπα που τον κληρονομούν

January 25, 2023


Ένας ακόμη σπουδαίος του ελληνικού κινηματογράφου δεν είναι πια μαζί μας, με τον Νίκο Ξανθόπουλο να πεθαίνει προ ημερών σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας ένα σπουδαίο έργο πίσω του.Ο αγαπημένος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή, ωστόσο νωρίτερα φαίνεται πως είχε φροντίσει να τακτοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Ο ίδιος, άλλωστε, έζησε εξαιρετικές εποχές του κινηματογράφου και κατάφερε, με τ…

η σειρά του, να δημιουργήσει ένα αρκετά ισχυρό κομπόδεμα.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Ένας ακόμη σπουδαίος του ελληνικού κινηματογράφου δεν είναι πια μαζί μας, με τον Νίκο Ξανθόπουλο να πεθαίνει προ ημερών σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας ένα σπουδαίο έργο πίσω του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή, ωστόσο νωρίτερα φαίνεται πως είχε φροντίσει να τακτοποιήσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Ο ίδιος, άλλωστε, έζησε εξαιρετικές εποχές του κινηματογράφου και κατάφερε, με τη σειρά του, να δημιουργήσει ένα αρκετά ισχυρό κομπόδεμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.