Έκανε το ακατόρθωτο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λέει για 1η φορά πόσα κιλά έχασε 3 βδομάδες μετά την γέννα

January 25, 2023


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από τρεις εβδομάδες έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ήδη έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής και γuμναστικής, προκειμένου να χάσει όλα τα κιλά που πήρε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η παρουσιάστρια, εκτός από τη φροντίδα του μονάκριβου γιου της, ο οποίος αποτελεί την πρώτη της προτ…

...εραιότητα, τον χρόνο που της απομένει τον αφιερώνει στον εαυτό της.Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε πρόγραμμα διατροφής και γuμναστικήςΌπως αποκάλυψε μέσω των social media έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής και γuμναστικής.Ειδικότερα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από τρεις εβδομάδες έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ήδη έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής και γuμναστικής, προκειμένου να χάσει όλα τα κιλά που πήρε.



Η παρουσιάστρια, εκτός από τη φροντίδα του μονάκριβου γιου της, ο οποίος αποτελεί την πρώτη της προτεραιότητα, τον χρόνο που της απομένει τον αφιερώνει στον εαυτό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε πρόγραμμα διατροφής και γuμναστικής

Όπως αποκάλυψε μέσω των social media έχει μπει σε πρόγραμμα διατροφής και γuμναστικής.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, υπογράμμισε ότι από τις πρώτες μέρες έχασε αρκετά από τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.



Η προσπάθεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Έτσι, συνέχισε την προσπάθεια και καθημερινά καταγράφει τα χιλιόμετρα που διανύει, αλλά και την απώλεια του σωματικού της βάρους.

Μάλιστα, χθες, Τρίτη, το πρωί, η παρουσιάστρια ανέβασε στα stories φωτογραφία, στην οποία καταγράφεται να έχει χάσει 14 κιλά, μόλις σε 3 εβδομάδες μετά τη γέννα.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.