Λάκης Γαβαλάς: Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ

January 25, 2023


Τον Λάκη Γαβαλά τον αγαπάμε γιατί λέει πάντοτε αυτό που σκέφτεται! Στα τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης του ο Λάκης Γαβαλάς. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε θαυμάζει τα εν λόγω άτομα αλλά ο ίδιος δεν θα προχωρούσε στην υιοθεσία παιδιού.«Όταν μία γυναίκα ή ένας άνδρας βγαίνει και λέει είμαι gay ποιος είπε ότι είναι η αλήθεια; Ποιος είναι ο …

...ια; Ποιος είναι ο όρος του ή της gay, του ή της straight;» διερωτήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς και τόνισε «για μένα δεν υπάρχει αυτός ο όρος».Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Open αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του στη Γαλλία όπου όπως είπε είδε υπέροχες κοπέλες να φιλιούνται μεταξύ τους...

Τον Λάκη Γαβαλά τον αγαπάμε γιατί λέει πάντοτε αυτό που σκέφτεται!

Για την υιοθεσία

Στα τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης του ο Λάκης Γαβαλάς. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε θαυμάζει τα εν λόγω άτομα αλλά ο ίδιος δεν θα προχωρούσε στην υιοθεσία παιδιού.

«Όταν μία γυναίκα ή ένας άνδρας βγαίνει και λέει είμαι gay ποιος είπε ότι είναι η αλήθεια; Ποιος είναι ο όρος του ή της gay, του ή της straight;» διερωτήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς και τόνισε «για μένα δεν υπάρχει αυτός ο όρος».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Open αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του στη Γαλλία όπου όπως είπε είδε υπέροχες κοπέλες να φιλιούνται μεταξύ τους σε εστιατόριο. «Είπα ουάου τι υπέροχο» υπογράμμισε.

Για τα ανήψια του

O Λάκης Γαβαλάς όμως αναφέρθηκε και στην υπερδιαφήμιση εξηγώντας πως δεν τον βρίσκει σύμφωνο καθώς όπως αποκάλυψε είναι πολύ πουριτανός.

«Έχω φίλους που έχουν υιοθετήσει παιδιά. Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά αλλά δεν θα το έκανα ποτέ» υπογράμμισε εξηγώντας «ένα παιδί πρέπει να λέει ”μαμά, μαμά”».

«Είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω ανήψια και χάρηκα πάρα πολύ» επεσήμανε ο Λάκης Γαβαλάς αναφερόμενος στη στενή σχέση που εξακολουθεί να έχει μαζί τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.