Survivor All Star: “Βόμβα” Τριαντάφυλλου για 100.000 ευρώ το μήνα – «Έχω κάνει πολύ προετοιμασία…»

January 25, 2023


Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε από την Αυστραλία, την οποία είχε επισκεφθεί για μερικές εμφανίσεις και οι κάμερες τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για να πάρουν λίγες ακόμα δηλώσεις του για τις εξελίξεις στο ριάλιτι αλλά και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα (15/1) το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας!Ο τραγουδιστής σχολιάζοντας το ειδύλλιο Κ…

...αρολίνας Καλύβα και Μάριου Πρίαμου επισήμανε: «Αν έχεις άντρα τον Μπο και είσαι μες τα μέλια, δεν το κάνεις αυτό. Είναι απαράδεκτο. Είναι το χειρότερο πούλημα. Τι να πουν στο συμβούλιο τα παιδιά; Αισθάνθηκαν άσχημα. Μεγάλα παιδιά είναι ο Μάριος και η Καρολίνα. Δηλαδή θα φταίει...

Survivor All Star: Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε από την Αυστραλία, την οποία είχε επισκεφθεί για μερικές εμφανίσεις και οι κάμερες τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για να πάρουν λίγες ακόμα δηλώσεις του για τις εξελίξεις στο ριάλιτι αλλά και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Παράλληλα, δείτε εδώ ποια είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα (15/1) το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας!

Ο τραγουδιστής σχολιάζοντας το ειδύλλιο Καρολίνας Καλύβα και Μάριου Πρίαμου επισήμανε: «Αν έχεις άντρα τον Μπο και είσαι μες τα μέλια, δεν το κάνεις αυτό. Είναι απαράδεκτο. Είναι το χειρότερο πούλημα. Τι να πουν στο συμβούλιο τα παιδιά; Αισθάνθηκαν άσχημα. Μεγάλα παιδιά είναι ο Μάριος και η Καρολίνα. Δηλαδή θα φταίει ο Σάκης και η Μαριαλένα; Μην τρελαθούμε»

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα έμπαινε στο Survivor All Star ο ίδιος εξήγησε ότι δεν θα πήγαινε ούτε για «100.000 το μήνα» καθώς προτεραιότητα έχει το παιδί του. «Έχω κάνει πολύ προετοιμασία, αλλά δεν θα πάω λόγω του παιδιού μου. Και με 50.000 δεν πάω. Κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι με είπαν κ@λοτούμπα και ότι θα μπω με 10.000 την εβδομάδα. Όχι ρε μάγκα, δεν πάω ούτε με 100.000 τον μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Στο τέλος ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μίλησε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την ανταλλαγή πυρών για το «ψευτοφουσκωτούλης».

«Κάποια λόγια πονάνε. Ο Κωνσταντίνος το ξεκίνησε αυτό κι εγώ απάντησα. Κάτσε με το 17%-18% και είσαι μια χαρά. Μίλησα με την Ευρυδίκη, τη συμπαθώ, την είπα και σταρ και είναι άδικο που έφυγε. Ξέρω τι ψυχή έχει, στα αγωνίσματα πήγαμε μαζί. Δεν ήθελα να φύγει η Ευρυδίκη. Survivor χωρίς Ντάνο και Τριαντάφυλλο γίνεται και το βλέπεις», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.