Survivor 4: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Κοψιδάς – «Απογοήτευσα την ομάδα μου»

January 25, 2021


Σε άσχημη ψυχολογικά κατάσταση βρισκόταν ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την ήττα των Κόκκινων στον σημερινό αγώνα επάθλου του Survivor 4.Ο σημερινός στίβος μάχης ήταν αρκετά αγωνιώδης καθώς οι δύο ομάδες έφτα…

...σαν στο 9-9 με τους Μπλε τελικά να πλησιάζουν πρώτοι το 10. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4 spoiler: Μπαίνει τελικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη Το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων αφού γύρισαν...

Σε άσχημη ψυχολογικά κατάσταση βρισκόταν ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την ήττα των Κόκκινων στον σημερινό αγώνα επάθλου του Survivor 4.

Ο σημερινός στίβος μάχης ήταν αρκετά αγωνιώδης καθώς οι δύο ομάδες έφτασαν στο 9-9 με τους Μπλε τελικά να πλησιάζουν πρώτοι το 10.

Το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων αφού γύρισαν στην καλύβα τους ήταν αρκετά έντονο και φορτισμένο, με τον Τριαντάφυλλο να ξεσπά σε κλάματα, έπειτα από μια επίθεση που του έκανε ο Τζέιμς.

Survivor 4 γιώργος κοψιδάς

Ωστόσο, σε παρόμοια ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν και ο Κοψιδάς ο οποίος πήρε πάνω του την ευθύνη και ήταν ο παίκτης που αγωνίστηκε με τον Τζέιμς για το τελικό σκορ, με τον ίδιο τελικά όμως να χάνει.

Πολλοί παίκτες μετά τον κατηγόρησαν θεωρώντας πως δεν έπρεπε να πάρει αυτήν την πρωτοβουλία και αντί για αυτόν έπρεπε να παίξει κάποιος πιο ξεκούραστος.

Μετά λοιπόν αυτά τα σχόλια, ο συγκεκριμένος παίκτης ένιωσε πως απογοήτευσε την ομάδα του ενώ λίγο αργότερα δεν μπορούσε καν να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.