“Survivor” – Για τα μάτια σας μόνο. Video απο το σημερινό επεισόδιο. Ο Κονδυλάτος και…

January 25, 2021


Οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζονται με την κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Γιώργο Κοψιδά και τον Περικλή Κονδυλάτο να μην ηρεμεί. Ο πρώτος αγώνας ασυλίας φέρνει τους Μπλε και τους …

Κόκκινους αντιμέτωπους στον στίβο σε μία μάχη που κανείς δεν θέλει να χάσει! Δείτε αποκλειστικά ένα μεγάλο απόσπασμα απο το σημερινό επεισόδιο παρακάτω:     ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζονται με την κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Γιώργο Κοψιδά και τον Περικλή Κονδυλάτο να μην ηρεμεί.

 

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας φέρνει τους Μπλε και τους Κόκκινους αντιμέτωπους στον στίβο σε μία μάχη που κανείς δεν θέλει να χάσει! Δείτε αποκλειστικά ένα μεγάλο απόσπασμα απο το σημερινό επεισόδιο παρακάτω:

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.