Η συνάντηση Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Ατζούν Ιλιτζαλί πριν το Survivor 4

January 25, 2021


Κι όμως, σύμφωνα με ντοκουμέντα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε συναντηθεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 4. Όπως όλα δείχνουν, ο Τούρκος παραγωγός ήξερε πριν την β…

...άλει μέσα στο παιχνίδι.Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην Μύκονο και κάθε καλοκαίρι όταν είναι ελεύθερος απο υποχρεώσεις ταξιδεύει στο νησί των ανέμων. Εκεί λοιπόν, γνώρισε την δημοσιογράφο και η κάμερα του Mykonos Live TV τους είχε απαθανατίσει. ...

Κι όμως, σύμφωνα με ντοκουμέντα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε συναντηθεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 4. Όπως όλα δείχνουν, ο Τούρκος παραγωγός ήξερε πριν την βάλει μέσα στο παιχνίδι.

Ο ίδιος έχει μεγάλη αδυναμία στην Μύκονο και κάθε καλοκαίρι όταν είναι ελεύθερος απο υποχρεώσεις ταξιδεύει στο νησί των ανέμων. Εκεί λοιπόν, γνώρισε την δημοσιογράφο και η κάμερα του Mykonos Live TV τους είχε απαθανατίσει.

Ο 48χρονος απέδειξε πόσο ευγενικός είναι όταν, ενώ κατευθυνόταν στην εξέδρα για να επιβιβαστεί σε ταχύπλοο που θα τον μετέφερε στο σκάφος του, συναντήθηκε με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι με την οποία χαιρετήθηκαν και έβγαλαν selfie. Για αυτό όπως λέγεται μπορεί και να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Ατζούν Ιλιτζαλί Survivor 4

Survivor 4 – Ελέτσι για Σαλαγκούδη: “Μήπως το φιλοζωϊκό την λυπήθηκε;”

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στην Ελλάδα – δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες – αλλά την επόμενη μέρα από αυτή που αποχώρησε από το Survivor ήρθε σε επικοινωνία με δημοσιογράφο της εκπομπής Love it και παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή απάντησε ξεκάθαρα σε όλα τα ερωτήματα και δεν δίστασε να σχολιάσει και την απίστευτη κίνηση της Ανθής Σαλαγκούδη που την έριξε στον τάκο βγάζοντας την υποψήφια.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την κίνηση της Ανθής Σαλαγκούδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.