“Άντε καραγκιοζάκο…”: Άγριος Τσακωμός Τριαντάφυλλου…

January 25, 2021


Survivor 4: Τον είδαμε τον περιβόητο τσακωμό μεταξύ Τριαντάφυλλου και Περικλή στο Survivor!Οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με τον Τριαντάφυλλο να χαρακτηρίζει τον Κονδυλάτο “καραγκι…

...οζάκο” και να του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να του μιλάει άλλο μέσα στο παιχνίδι!Όπως ήταν λογικό ο Περικλής στην συνέχεια τον έθαψε κανονικά! Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως έπεσε αρκετό “κόψιμο” στο μοντάζ αφού το επεισόδιο ήταν αρκετά πιο χοντρό ενώ παρενέβη και η παραγωγή,...

Survivor 4: Τον είδαμε τον περιβόητο τσακωμό μεταξύ Τριαντάφυλλου και Περικλή στο Survivor!

Οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με τον Τριαντάφυλλο να χαρακτηρίζει τον Κονδυλάτο “καραγκιοζάκο” και να του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να του μιλάει άλλο μέσα στο παιχνίδι!

Όπως ήταν λογικό ο Περικλής στην συνέχεια τον έθαψε κανονικά! Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως έπεσε αρκετό “κόψιμο” στο μοντάζ αφού το επεισόδιο ήταν αρκετά πιο χοντρό ενώ παρενέβη και η παραγωγή, κάτι που φυσικά δεν είδαμε!

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.