Ολοταχώς για lockdown! Κοσμοσυρροή για δεύτερη ημέρα στα μαγαζιά σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη (Video)

January 25, 2021


Ολοταχώς πάμε για νέο σκληρό lockdown καθώς κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στα μαγαζιά σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη!
Στην Ερμού συγκεκριμένα, εκατοντάδες είναι αυτοί που επέλεξαν τη σημ…

...ερινή μέρα για να κάνουν τα ψώνια τους όσο ισχύουν ακόμη οι χειμερινές εκπτώσεις. Η πλειονότητα φοράει μάσκα, ωστόσο, οι απαραίτητες αποστάσεις δεν τηρούνται καθώς -όπως είναι προφανές- δεν υπάρχει περιθώριο για αυτό. Όπως μετέδωσε το Open TV υπήρχε κόσμος που είχε στηθεί στις...

Ολοταχώς πάμε για νέο σκληρό lockdown καθώς κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στα μαγαζιά σε ΑθήναΘεσσαλονίκη!

Στην Ερμού συγκεκριμένα, εκατοντάδες είναι αυτοί που επέλεξαν τη σημερινή μέρα για να κάνουν τα ψώνια τους όσο ισχύουν ακόμη οι χειμερινές εκπτώσεις. Η πλειονότητα φοράει μάσκα, ωστόσο, οι απαραίτητες αποστάσεις δεν τηρούνται καθώς -όπως είναι προφανές- δεν υπάρχει περιθώριο για αυτό.

Όπως μετέδωσε το Open TV υπήρχε κόσμος που είχε στηθεί στις ουρές πριν καν σηκώσουν ρολά τα μαγαζιά για να πάρει προτεραιότητα, ενώ με δεδομένο ότι όπως και χθες, έτσι και σήμερα, ο χρόνος αναμονής ξεπερνά τις δύο ώρες, οι καταναλωτές είτε στέλνουν δεύτερο SMS, είτε έχουν μαζί τους κι άλλες γραπτές βεβαιώσεις στις οποίες αλλάζουν τις ώρες.

Όσοι δε, γίνονται αντιληπτοί από τις Αρχές τιμωρούνται με το πρόστιμο των 300 ευρώ, ενώ σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι από κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοτικής αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.