Χάος στο MasterChef: Μεθύσια, καβγάδες και άγριο σ@ξ σε όλα τα σημεία του σπιτιού!

January 24, 2021


Σκηνές… χάους επικράτησαν στο τελευταίο MasterChef, όπως μας αποκαλύπτεται λίγο καιρό μετά το τέλος του τέταρτου κύκλου, με πρώην παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής να κάνει λόγο για άγριες ερωτiκές σκηνές…

..., καβγάδες εκτός αέρα και παίκτρια, που είχε μεθύσει. Ο Διονύσης Πρώιος, συγκεκριμένα, που ήταν και ο πρώτος πρώην παίκτης, που αποκάλυψε τις ερωτiκές σκηνές στο πλυσταριό, φαίνεται πως δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να… καταδώσει δημόσια τους συμπαίκτες του, ενώ μίλησε και για...

Σκηνές… χάους επικράτησαν στο τελευταίο MasterChef, όπως μας αποκαλύπτεται λίγο καιρό μετά το τέλος του τέταρτου κύκλου, με πρώην παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής να κάνει λόγο για άγριες ερωτiκές σκηνές, καβγάδες εκτός αέρα και παίκτρια, που είχε μεθύσει.

Ο Διονύσης Πρώιος, συγκεκριμένα, που ήταν και ο πρώτος πρώην παίκτης, που αποκάλυψε τις ερωτiκές σκηνές στο πλυσταριό, φαίνεται πως δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να… καταδώσει δημόσια τους συμπαίκτες του, ενώ μίλησε και για άλλες στιγμές της κοινής διαβίωσής τους, είτε στο στούντιο είτε στο σπίτι.

MasterChef: Οι «καuτές» αποκαλύψεις του Διονύση Πρώιου για… τις ερωτiκές σκηνές και τα μεθύσια

Ο Αργεντίνος μάγειρας, που είχε συγκινήσει για την ιστορία με το θανατηφόρο ατύχημα του γιού του και την ιδαίτερη σχέση του με τον Λάκη Γαβαλά, μίλησε για τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη, λέγοντας πως «τηλεόραση δεν είχαμε, αλλά αυτοί μας παρέδιδαν σόου κάθε μέρα στο μπαλκόνι, στο πλυντήριο, στο δωμάτιο, παντού», αν και πρόσφατα είχαν γίνει αποκαλύψεις για κάμερες που είχαν… καταγράψει τις σκηνές αυτές στο μπαλκόνι.

Δεν τελείωσε εκεί, όμως, ο Διονύσης, καθώς πρόσθεσε πως σε ένα γύρισμα, παίκτρια είχε μεθύσει σε τέτοιο βαθμό, που… τα έκανε Γης Μαδιάμ στο στούντιο, με συνέπεια να σταματήσει για λίγο το γύρισμα. Αφορμή για το μεθύσι της ήταν, ότι οι παίκτες πάντα έπιναν λίγο από το ποτό, που η παραγωγή τους έδινε για το μαγείρεμα. Θα θυμάστε, σίγουρα, τον Διονύση να πίνει λίγο τη στιγμή, που μαγείρευε, αλλά τελικά δεν ήταν εκείνος, που δημιούργησε το πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.