“To 2020 αν ήταν πιάτο…”: Κλάμα στο Twitter με την πρεμιέρα του MasterChef!

January 24, 2021


Η πρεμιέρα του MasterChef 5 έδωσε μπόλικο υλικό στους χρήστες του Twitter να δώσουν και πάλι ρέστα με όλους εμάς να «κλαίμε» από τα γέλια.Οι τουιτεράδες μας κρατάνε συντροφιά σε κάθε πρεμιέρα, και φυσ…

...ικά δεν θα μπορούσαν για κανέναν λόγο να χάσουν την σημερινή του ριάλιτι μαγειρικής.Άλλωστε, πολλοί ήταν ήδη οι παίκτες που σχολιάστηκαν αρκετά -κυρίως η Θεσσαλονικιά κομμώτρια- και πάνω από όλα χιουμοριστικά, μετατρέποντας το σαββατόβραδο μας αρκετά διασκεδαστικό.Δείτε...

Η πρεμιέρα του MasterChef 5 έδωσε μπόλικο υλικό στους χρήστες του Twitter να δώσουν και πάλι ρέστα με όλους εμάς να «κλαίμε» από τα γέλια.

Οι τουιτεράδες μας κρατάνε συντροφιά σε κάθε πρεμιέρα, και φυσικά δεν θα μπορούσαν για κανέναν λόγο να χάσουν την σημερινή του ριάλιτι μαγειρικής.

Άλλωστε, πολλοί ήταν ήδη οι παίκτες που σχολιάστηκαν αρκετά –κυρίως η Θεσσαλονικιά κομμώτρια– και πάνω από όλα χιουμοριστικά, μετατρέποντας το σαββατόβραδο μας αρκετά διασκεδαστικό.

Δείτε παρακάτω τα πιο κορυφαία tweets

Κλάμα στο Twitter με την πρεμιέρα του MasterChef!

Twitter με την πρεμιέρα του MasterChef!

Twitter MasterChef

MasterChef πρεμιέρα Twitter

πρεμιέρα Twitter

MasterChef!

Ατύχημα στο πλατό του MasterChef! (video)

Το MasterChef 5 ξεκίνησε πριν λίγη ώρα με την μια εκ των τεσσάρων πρώτων διαγωνιζόμενων να έχει ένα ατύχημα στο πλατό της εκπομπής.

Η πρώτη τετράδα μπήκε στο πλατό και είχε στην διάθεση της 40 ακριβώς λεπτά για να ετοιμάσουν το ιδανικό πιάτο που θα τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Εκτός από την Θεσσαλονικιά κομμώτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της, άλλη μια παίκτρια βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού, αλλά όχι για καλό.

Ατύχημα στο πλατό του MasterChef!
Πολλά είναι τα ατυχήματα που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του μαγειρέματος, για αυτό και η Άννα, δυστυχώς δεν πρόσeξε πολύ από την βιασύνη της και έκαψε το χέρι της.

Το κάψιμο και η πληγή δεν υποχώρησαν για αυτό και η συγκεκριμένη παίκτρια εμφανίστηκε με γάζα στους κριτές.

Μπορεί να υπήρξε άτυχη σε αυτό, όμως υπήρξε αρκετά τυχερή στο να περάσει στην επόμενη φάση και να ακούσει το πολυπόθητο ναι από τους κριτές!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.